Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И јас би сакал да го видам Фабиански на голот во сабота, ептен изненади вчера.
Многу добро изигра, башка цело време ги организираше и се дереше ко коњ при изведување на корнери.
Росицки разочара тотално, али имаме еден Томас кај младиве што би требало да се проба,мислам дека би функционирал.
Башка секоја чест и за фановите на Арсенал, и те како се слушаа вчера на преполниот стадион. околу 3800 фанови на Арсенал против 56 000 ....нот бед, Репсект

Се слушаа? :)
Неможам да најдам видео нигде, гадниве германци ни еднаш не ја снимаа/сликаа трибината.
А домашната публика само седеше и чукаше со едни картони од време на време, не пеаа ама баш ништо.

Се слушаа? :)
Неможам да најдам видео нигде, гадниве германци ни еднаш не ја снимаа/сликаа трибината.
А домашната публика само седеше и чукаше со едни картони од време на време, не пеаа ама баш ништо.

Јас на стримот од Скај Спорт што го гледав цело време ги слушав навивачите на Арсенал

1892_10151498866977074_1789032912_n.jpg

Црвен картон!!!??? , упс , заборавив, не сме ние од тие привилегираните ....

Горд, горд ептен. Немавме спортска среќа, но тоа е.

Браво за момците.

Дајте ми контакт од тие шо биле во Минхен на Алианц Арената или ако се некои од вас тука нека ми пиша во пп, треба да прашам нешто.

Утре Казорла мора да игра средина , оти кога игра крило не прави ништо посебно ,немаме пробивност по таа страна кога игра он а истовремено губиме креативност во среден ред така да подбро крило да игра Жервињо или Чемберлен. (y)

И јас би сакал да ги видам Жервињо и Окс, ги запуштивме некако, може ќе распалат. Ако не иде, нека има измена на почеток на второ. Мора утре да ги добиеме Свонси.

И јас би сакал да ги видам Жервињо и Окс, ги запуштивме некако, може ќе распалат. Ако не иде, нека има измена на почеток на второ. Мора утре да ги добиеме Свонси.
Како бе сакаш Жервињо да го видиш?
Тоа е еквивалентно со Скилачи да сакаш пред Кош и Верма да го гледаш хаха :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom