Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.guardian.co.uk/football/...ign=Feed:+theguardian/football/rss+(Football)
LOL.gif

Ај наздравје нека ни се новите играчи ,... само шо ќе бидат на лето...ах бе стари стари

Dolce ♥♥♥♥

Душо ај читкај со го официјалниот сајт шо пише не овие гомнари ...

Arsenal Official Website
Абе нкогаш и гомнарите се читкаат така да....
И незначи дека во се што ќе прочитам поверувам напротив јас во ништо не верувам од овие и останати, него мора ус ова да се коментира или остави нешто, е дали е без врска или има нешто незнам, и дали е шпекулација или не исто....

Туууууууууу и Заха ни го лапна....:facepalm:
Transfer news: Manchester United agree deal with Crystal Palace for Wilfried Zaha

Мислам дека згрешивме што не запнавме малце за играчов, али ќе видиме.....
Сигурен сум дека згрешивме, но беше опција нажалост да дојде само ако Волчко не потпише...
Дечково ми прави кеиф , невиден играч може да стане, потенцијалот го има... вештината ја има...само како ќе се снајде во голем клуб е она што виси на прашалник.
ПС: Веќе 2 одлични вакви играчи ни крадат во 2 преодни рока... Прво Ник Пауел кој што исто сакавме да го доведеме и си има докажано дека го бидува, а да дојдеше многу повеќе шанса ќе добиваше кај нас... сега и овој. :)

А а а Росицки ? Нигде го нема. Ни на повредени, ни на здрави, ни во втор тим, ни во прв тим. Само на слики.

А а а Росицки ? Нигде го нема. Ни на повредени, ни на здрави, ни во втор тим, ни во прв тим. Само на слики.
Тоа е она што мноогу долго ме нервираше, но добро е последната изјава вели дека е добар и дека ќе биде во тимот со Брајтон... стравував лично дека ќе не напушти зашто беше на клупа ни требаше не му даваа шанса, потоа од никаде се повреди, па на тренинзи на слики го имаше .. никој не кажуваше дека е повреден...а го немаше на утакмици во први 16... така да добро е ако утре почне.

Значи испративме три играчи на позајмица. Се мислам дека ќе дојде барем еден играч, логично би било, оти вака само ја отанчуваме клупата не дека многу ќе играа Џуру, Фримпонг и Шамак ама сепак...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom