1. Дали го приметивте монструмозмот на Шчезни?
Ме присети на најболниот миг минатата сезона, одбраната на Абиати против РвП на 3-0...
Одличен Шчезни.
2. Европогодок.
Лееееееееееј кај го најдовме овој Сантош, колу лош играч е и сам не е свесен.За одбрана 0 --- надополнето: 26 јануари 2013 во 16:56 ---
Епа на вакви натпревари се гледа олку сме тенки во случај на повреда на некој од првотимциве. Разочаран сум од Абу , не е ни 1 % од тоа што беше. Али му се гледа стравот кога влага у дуели, можам да замислам дека е тешко да се вратиш на топ ниво после такви серии на повреди.....
По левата страна се иде од кај нив, Сантош не го бива за бек, се гледа од авион.
Не сум задоволен од прво, можеше и да ни водат.....Да се надеваме дека ќе продолжи трендот второ полувреме играме подобро.
Жируууууууууууу --- надополнето: 26 јануари 2013 во 17:50 ---
Поголемо педерче од Тео нема, место да му ја даде на Жиру за хет трик, себичњак бреееееееееееееееееее
Тешка утакмица ама добро е, се спасивме од дополнителен меч. Овој манекенот се разигра, на задоволство на Долче и женскиот контингент фанови на Арсенал.
А Тео, стварно бе, што толку има против Жиру, никогаш не му додава, веројатно тоа што Жиру му го заземува местото централен напаѓач.
А дебелото педериште Сантос е најголемата катастрофа што ја купил Венгер у последно време. Аматерски фудбалер, една топка од негова страна не сопре, на вториот гол играчот на Брајтон имаше пола минута да се намести на перфектен центаршут а овој буквално стоеше и го гледаше.
Лееееј Гибс за Сантош е измислен. Срамота е немаме замена за Гибс, со овој шутраков тешко ни се пишува.
МОТМ Жиру, да не беше клошар, себичњак, мрсул, шупак, факфејс овој Тео , ќе го славевме првиот хет трик на Жиру.
Влечење за следен круг кога?
najbolje utakmica na ziru dosea... steta ne mu projdoa makazicite iako perfektno ja zakaci topkata udri u protivnicki fudbaler.... teo e govno zaso ne mu podade i se nadevam venger ke mu zalepi dva tri samara zaso ne mu e prv pat !!!!! santos se nadevam ke im go pokloat na renova u leten preoden rok
Ајде бе,Волкот е гомно затоа што не изваде од гомна утакмицава?Не му да подал на Жиру,добро де,беше себичен и што сеа?Ајде сеа со дрва и камења да фрламе по него..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.