Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://player.arsenal.com/adverts/video/lightbox?videoid=3034#ooid=1wazJmODp8LtH-uo79bRAERENNmvSve_

Видеово мора да го изгледате, објавено на официјалната страна на Арсенал, направено е интервју со македонецот Зоран , на кого му се исплнила желбата да присуствува на натпревар на Арсенал.
Со македонско знаме окулу вратот на Анри, и со солзи во очите човекот се сликаше

Ух, 10 години штедел да иде да го посети Емирати... Риспект...

http://player.arsenal.com/adverts/video/lightbox?videoid=3034#ooid=1wazJmODp8LtH-uo79bRAERENNmvSve_

Видеово мора да го изгледате, објавено на официјалната страна на Арсенал, направено е интервју со македонецот Зоран , на кого му се исплнила желбата да присуствува на натпревар на Арсенал.
Со македонско знаме окулу вратот на Анри, и со солзи во очите човекот се сликаше
И на фб ја барав, дајте бе слика некако од Тити со Македонското знаме... непроменлива позадина би било тоа!

10 Години штедење бравос ах само колку сакам да дојде и тој ден за мене :D

10 години да штедам ќе зеам сезонска карта.

Реално можеш да си го приуштиш ова и со година штедење. Најголем проблем е добивање на визата.
Иначе карта е 30-50 фунти, лет и превоз до Лондон околу 70-80 евра повратна, другото е на тебе во зависност од колку време планираш да седиш. Ако имаш некој пријател таму кој студира или работи да те земе на 2-3 дена би било многу јако :D

Мене ми е у план годинава да идам.

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

23405_535071816511181_875929555_n.jpg

Значи новинариве какви клошари манипулаторски се, тоа е невидено нешто.
Го прашуваат Венгер што мисли з Кавани, он им вика дека е добар играч, утредента шпекулации дека сме понудиле 30 милиони фунти за Кавани. :pos::pos:
И глупи луѓе се фаќаат на фориве па после во фан-клубов го пцујат Венгер зошто не успеал овој или оној да го купи.

Кавани нема теорија да го зееме, све си мислам дека само им мачка очи да сокрие кој му е главна цел.
Гарант е некој од Шпанија пак, Лопез можда

Мене ми е у план годинава да идам.
Да најдеме нешто интересно у Лондон и да улетаме за „преноќување“ :P

Малку е повисока математиката, ама мислам дека некои 200 евра те крпат за натпревар и авионски билет, како и превоз од аеродром до Лондон. Колега беше пред 3 недели, платил солено воз и автобус од Лутон до Лондон. Баш сега го прашав, 30 фунти за тие два превоза и нешто пешадија во еден правец.

Како и да е, не е дека е којзнае колкав трошок, веројатно најголем проблем е визата. Баш ми е драго за момакот Зоран.

1358366028149.gif

Хитот на мечот!:pos::tapp:За малку ќе ја скршеше ногата,нешто ќе истегнеше , место топката со пуна во земја се мава...тоа е тој напаѓачки инстинкт. Хахаха

ПС: Го сакам како играч, сакам да остане во секој можен случај кај нас, секако со нормален договор а не некој 120 000..

1358366028149.gif

Хитот на мечот!:pos::tapp:За малку ќе ја скршеше ногата,нешто ќе истегнеше , место топката со пуна во земја се мава...тоа е тој напаѓачки инстинкт. Хахаха

ПС: Го сакам како играч, сакам да остане во секој можен случај кај нас, секако со нормален договор а не некој 120 000..
Го потфати со раката пред да падне играчот на Свонси,погледни поубаво

1358366028149.gif

не се мавна ни во земја , вероватно сакаше да шутне , па го виде овој од лево дека ке го блокира па сакаше лажњак и на крај се усра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom