Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Го потфати со раката пред да падне играчот на Свонси,погледни поубаво
Затоа имаше фаул нели досудено, ама не беше тоа причина да изгуби контрола и да ја рогне земјата па биди и ти сериозен сега :D

сеа му е полесно и ке потпише нов договор :ROFLMAO:
Го чекам моментот да има славење...
eusa_dance.gif

--- надополнето: 17 јануари 2013 во 18:21 ---
Мало сам закаснио :pos:

Ја чекам Кавани да потпише за Арсенал мислам дека е можно барем на 10 страни досега прочитав за оваа шпекулација што се надевам дека е вистина :D

Јас на твитер прочитав дека Венгер спремал 30 милиони за еден играч,тој @GeofArsenal го имаше постирано,предходно бааги шпекулации ги погоди,после тој негов твит имаше лавина од коментари,па сите си нагаѓаа кој би можел да биде:Кавани,Јоветич,Хулк,Фалкао,Игуаин итн...

Де бе шо се овие шпекулации цел ден 30 милони ќе се давало за некој играч. Јас како и 99% од фановите на Арсенал не верувам, ама и јас како и 99% од навивачите посакувам вакво нешто да се случи.

Иначе Џек е главен, тоа е играчот што го чекавме и што ни треба.

Ја чекам Кавани да потпише за Арсенал мислам дека е можно барем на 10 страни досега прочитав за оваа шпекулација што се надевам дека е вистина :D
Чим 10 страни напишани значи дека најверојатно е вистина, ај да напишеме уште 10 страни шпекулации за да биде сигурна работата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom