Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум на тоа мислење но сепак имај во предвид дека неиграњето на ЛШ догодина може да значи две работи. Или големи промени на позитивно, или пак се подлабоко тонење надолу, па ќе станеме како Ливерпул.

Се работи за меч со две острици.

Боље ко Ливерпул,искрено да ти кажам...Ова е поиритирачки ;)

Боље како Ливерпул ЛОЛ
evil1.gif

Да гледам како тимот ми пропаѓа од година во година не фала..
unsure.gif

Највеќе ми е криво од се што не влезе таа шанса на Волкот односно што го спаси тоа играчот на сама линија.
Потоа ќе беше се по различно.
многу многу мнооогу не уништи Дин со судењето, за ништо делеше жолти за нашите како ис екогаш кога ни судел овој “судија“ (1000 пцофки следуваат кои не се за во јавност) , Вилшер момчето ни е нешто над рангот на било кој играч во тим што го имаме и не заслужува третман ваков, ако продолжи овој Арсенал, би сакал да му се плати едно милионче по недела за да има зашто гине сам покрај сите моч*овци покрај него..
Пер , кој го фалеше?
Ајде сите што го пофаливте претходниот пат кога го критикував да ве видам, 5 шанси само поради него, при погодокот на Џеко 100% од вината не ја ставам ни на Забалета ни на Џеко... само на Пер.
Продори покрај него имаше колку му душа сака.

Барем лани освоија трофеј...:pos:
Абе не ми е до смеење резил ме направија дома со загубата денеска, него трофеј.....Да бе ТРОФЕЈ беееее ќе земеме и ние ако сме како Ливерпул не бе...
Ми иде да се
blowcule.gif

Да станеме како Ливерпул, ќе пропаѓаме од година во година и ќе се повикуваме на некое славно минато кога сме биле „Непобедливи“. Не фала, на овој тим му требаат успеси во сегашноста.

Да станеме како Ливерпул, ќе пропаѓаме од година во година и ќе се повикуваме на некое славно минато кога сме биле „Непобедливи“. Не фала, на овој тим му требаат успеси во сегашноста.
Да си ми жив и здрав за ова, а не како некои што живеат до 2005 година со тој Арсенал...
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 20:14 ---
Патем feler ништо од маскирањето
biggrin.gif

Џек :cuc::cuc: . Второ имавме по некоја шанса, дури и можеби нерешено да извадевме ако влезеше онаа на Тео. Кош не среди денес. Војче исто добар денес.
Ајде во среда да тепаме, единствена шанса за трофеј сезонава.

Џек :cuc::cuc: . Второ имавме по некоја шанса, дури и можеби нерешено да извадевме ако влезеше онаа на Тео. Кош не среди денес. Војче исто добар денес.
Ајде во среда да тепаме, единствена шанса за трофеј сезонава.
Единствена шанса за трофеј која и таа ќе се прокоцка.....Ај песимизам у ПМ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom