Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе пријателе не е за кој и колку сезони изиграл, него е за кој на кому си продал и колку тоа ќе оди на твоја штеша. Не плачеме, искажуваме мислење, форумот е за тоа, и нормално е да има конфронтации и спортивни мислења, во случајов моето со твоето, али треба да се цени сечие мислење, или барем јас така мислам.Венгер е десет пати поголем и позначаен за Арсенал од РвП.
И доста плачете по играч кој едвај година дена изигра на ниво, 6 сезони се влечеше по доктори и хирурзи и цицаше плата.
Како од пред година и пол да сте почнале да навивате за Арсенал, плачковци едни.
Абе ок е сето тоа, јас сите мислења ги почитувам, скоро сите, можеби по шести или седми пат објаснувам дека Робин сакал само во Јунајтед да оди, џабе е и Господ да му понуди договор ако он однапред се решил каде ќе оди и не може тука да се криви Венгер или управата, да, не ни одговара сплетот на околностите, но што е тука е, треба веќе еднаш да се проголта Робин и да се продолжи понатаму.Абе пријателе не е за кој и колку сезони изиграл, него е за кој на кому си продал и колку тоа ќе оди на твоја штеша. Не плачеме, искажуваме мислење, форумот е за тоа, и нормално е да има конфронтации и спортивни мислења, во случајов моето со твоето, али треба да се цени сечие мислење, или барем јас така мислам.
За РВП искрено ме боли уво како игра, може да земе и златна топка, пак нема да се израдувам како што би му се израдувал на пример и на најомразениот играч од Арсенал(еве на пример Ремзи) само затоа што тој игра за Арсенал, јас ги славам успесите на клубот. Али исто така и ме нервира кога само поради сопствени грешки правиме медвеѓа услуга на тимот, ќаривме да добри 30милиони али од друга страна тој трансфер ни зема 3 бодови, многу нервози а и уште кој знае колку уште ќе ни зима. Продај го во Баерн, во Милан, во Анжи гајле ми е, ама немој на МАН УТД. Нерезонски потези се тоа
Така е кога некои будали не размислат навреме што прават така ќе биде...денеска читав , да не беше рвп , јунајтед сега ке беше на средина на табела... и елиминиран од ФА куп !
Поголема глупост од ова немам прочитано! Како десет годишно дете да го пишувало.Дали се сложуваат со овие 10 точки сите анти Венгер плачковци?
А добро еве искрено на тема СПОРТСКИ ДОГОВОРИ, не се разбирам многу па ако знаеш повеќе кажи ми: Неможе да се направи точка во договорот која ќе спречува трансфер во најголемите ривали уште во времето кога се потпишува - 1начин да се спречи трансфер во таков клуб. Друго, неможе на било каков начин клубот и менаџерот да спречат трансфер во ривалски клуб, со некоја забрана и сл??? Стварно ме интересира и поима немам, али колку што јас знам еве Атлетико Мадрид успешно 10 години си ги продава најголемите играчи, не на ривал, него надвор од нивната лига, и тоа дебели пари зима, е сеа може во Шпанија и различни се правилата, и тоа незнам.Абе ок е сето тоа, јас сите мислења ги почитувам, скоро сите, можеби по шести или седми пат објаснувам дека Робин сакал само во Јунајтед да оди, џабе е и Господ да му понуди договор ако он однапред се решил каде ќе оди и не може тука да се криви Венгер или управата, да, не ни одговара сплетот на околностите, но што е тука е, треба веќе еднаш да се проголта Робин и да се продолжи понатаму.
Може клубот да спречи трансфер во ривалски клуб, ако одбие понуда од тој ривалски клуб. Арсенал не беше во можност тоа да го направи затоа што се знаеше дека РвП сакаше само во Јунајтед да оди, така да одбивање на понуда од Јунајтед значи -30 милиони и незадоволен капитен кој не сака да игра во клубот и ја нарушува хармонијата во тимот.А добро еве искрено на тема СПОРТСКИ ДОГОВОРИ, не се разбирам многу па ако знаеш повеќе кажи ми: Неможе да се направи точка во договорот која ќе спречува трансфер во најголемите ривали уште во времето кога се потпишува - 1начин да се спречи трансфер во таков клуб. Друго, неможе на било каков начин клубот и менаџерот да спречат трансфер во ривалски клуб, со некоја забрана и сл??? Стварно ме интересира и поима немам, али колку што јас знам еве Атлетико Мадрид успешно 10 години си ги продава најголемите играчи, не на ривал, него надвор од нивната лига, и тоа дебели пари зима, е сеа може во Шпанија и различни се правилата, и тоа незнам.
ајде пошто сигурно ти не си дете, побиј ги сите точки една по една ???Поголема глупост од ова немам прочитано! Како десет годишно дете да го пишувало.
Не ги плаќаат дотичните клубови целосно платите, дел покрива и Арсенал бидејќи не сакаа/не може да им плаќаат толку. Не можам да ти пратам референца во моментов, но ќе се обидам. Истото е и со Шамак, Арсенал плаќа дел од неговата плата. Сигурен сум тоа е случај и со Парк.Пред се платата на Дени и на Бени не ги плаќа Арсенал, туку Сао Паоло и Јувентус.
Немам намера, искрено. А што се навреди толку, ти да не ги напиша?ајде пошто сигурно ти не си дете, побиј ги сите точки една по една ???