Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Немој некој да зуцнал за Волкот, има да го пукам :D

Јас сеуште стојам на ставот дека доколку Волкот се прави паметен,клоца у гз.Крило,ок је бате,напаѓач?Гони се ;)

А може некој да ми објасни со што точно беше награден или што таму Пет Рајс?

Головииииииии, нека му се множат хетрици на Тео, али не ко шпиц, ко крилце јес :P
И доста се палите на Ба, си го имаме Жиру (y)
Али ваков десеткуван тим на Њукасл ни даде 3 гола, малце загрижувачки, Гибс на моменти се губи во одбрана.....
Нека ни се множат победиве, гоу гоу ганерс:vozbud:

Ако причината што Жиру даде 2 гола за 5 минути е дека жена му е трудна, откако ќе роди, одма пак да ја затрудни. :D

1356803575108.gif

Значи да резимираме, заебете Ба, ако Тео потпише, ќе игра напаѓач, а Жиру ќе биде замената. Нас под итно ни треба уште едно крило, не напаѓач, оти Жервињо е катастрофа и така нема да игра месец-два. Ги имама тогаш само Окс и Подолски.

Второ и најважно мора уште еден играч од средината, не го заменивме Сонг, а Артета не може цела сезона да игра, и да игра добро.

Што се однесува до Гибс и Сања, јас за Гибс имам надеж, ама мислам дека полека на Сања му одминува времето, што не е страшно, ќе го памтам само како позитивен лик и еден од подобрите играчи кои играле во Арсенал.

Многу се забравате после одлични утакмици...Замислувате дека сме најјаки...Полека,ќе дојдат волците,ЖЖиру ќе го нема никаде,Волкот такоџе,Вилшер повреда и ќе игра Коклин.Значи Ба,ДМ и крило ќе ни дојдат добро...Жервињо,Аршавин,Скилачи,Трски,Шамаковци итн надвор од тимот... ;)

И уште еднаш некој да објасни за Рајс :)

Дефинитивно само на нас ни се разигруваат играчите кога им имстекува договорот , волкот
22 меча 14 гола 10 асистенции 1200 минути одиграни на пола сезона ...

Само не заборавајте од кој паднаја другите два гола. Гибс не е материјал за прв тим.

Секоја чест за тимот денес. Супериорно.
И Сања заеба за двата гола , Гибс добро играше во напад (асистираше), немој такви критики од тебе да слушам, па уште за Гибс (Сантош дан го сакаш:eek:?)

Факе, ја знам колку и ти. Некое кралско одликување

Еве види за што се работи.

http://en.wikipedia.org/wiki/MBE

Иначе у право си, не очекувам стално вакви партии, јасно ми е дека Тео игра за поволен нов договор (без оглед дали за Арсенал или друг клуб) но факт е дека и статистиката е на негова страна, има доста голови и асистенции сезонава, повеќе од Бејл ако веќе правиме споредби. Значи исти мислиме, крило, ДМ се сега за напаѓач што знам, нема да има место за сите, а и тешко Венгер да се изнатрошо толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom