- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
Момак ај не замарај.ke
ke mi tekne koga vise ne mozan da izdrzam da gi gledam . Tim so vakvi igraci sramota e da bide sega kaj sto ezalnoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Момак ај не замарај.ke
ke mi tekne koga vise ne mozan da izdrzam da gi gledam . Tim so vakvi igraci sramota e da bide sega kaj sto ezalnoo
И ја го молам бога да се врати, да игра во ист тим со ФримпонгАбе можеби навивачите ќе го хејтаат ама јас да сум не би го хејтала и би сакала да се врати назад, имав, имам и ќе имам поштовање спрема Насри ако си замина од Арсенал, повеќе ме болеше што тој си замина одколку РВП.
П.С. го молам бога да е вистина ова![]()
Тоа ми е како традиција како француско дете и ги почитувам сите француз (спортисти не само фудбалери), јас никогаш не сум била против него мислам не сум го мразила,а затоа Фримпонг да му одржи лекција се сложувамИ ја го молам бога да се врати, да игра во ист тим со Фримпонг
Шала, после сите провокации како можеш да го сакаш назад? Такви како него заслужуваат само во Сити да бидат.
Izgleda da ozlijeđeni Emmanuel Adebayor (Tottenham) ne može nastaviti utakmicu na stadionu ''White Hart Lane''. Andre Villas-Boas je odlučio da u igru uđe Andros Townsend.
Колку сум фан Арсенал толку сум и на Француската репрезентација така да секогаш ќе го почитувам Насри па макар и крај на светот да еЗнаеш дека се ближи крајот на светот кога "фанови" на Арсенал го бараат Насри назад (па плус со добро срце би го пречекале)![]()
E тука е грешката, било која репрезентација нема ама никаква врска со Арсенал, а кога само малку ќе го вратиш филмот наназад и ги видиш сито оние изјави на Насри, незнам како не ти се згадува од неговата помисла во врска со Арсенал (не со репрезентацијата, таму што сакаш можеш и ти и тој да правите)Колку сум фан Арсенал толку сум и на Француската репрезентација така да секогаш ќе го почитувам Насри па макар и крај на светот да е![]()
btw оф топик: Попов беше прогласен за МОТМ против чеканите, незнам кој и колку ја гледаше текмата, али дечкото згази, дај боже да е во иста форма и за репрезентација.Олабавете го малце девојчето бе, што сака и кого сака може да си го замислува назад во Арсенал. Све мудреци
Се извинувам однапред за речников But are you fucking nut?Колку сум фан Арсенал толку сум и на Француската репрезентација така да секогаш ќе го почитувам Насри па макар и крај на светот да е![]()
Каков Насри,мадафака! Единствен од сите пичици шо си отидоа сум за враќање на Фабрегас! Друг никој !И да,може и Коло Туре,али овој е ептен неспособен веќе...
![]()
Еве да ти одговорам на таа хипотетичка ситуација - НЕ никогаш нема да го славам и величам, ќе ми биде сеедно, и ќе се радувам само на успехот на Арсенал.Го враќам секој ден филмот со Насри и знам шо се е зборил за Арсенал и навреди упатени и други работи, али тоа ми е маната Насри е француз, и еве пример да се врати назад и почне да игра да дава голови нема да се радуваш само тоа кажи ми нема да го славиш или величуваш....А?????
А за успехот на Арсенал која ќе биде причината, Арсенал сам ќе игра, сам ќе се брани, и сам ќе оди во напад за голови така, нема да биде никој задолжен, значи за Арсенал мора некој да дава....за да има успесиЕве да ти одговорам на таа хипотетичка ситуација - НЕ никогаш нема да го славам и величам, ќе ми биде сеедно, и ќе се радувам само на успехот на Арсенал.