Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе можеби навивачите ќе го хејтаат ама јас да сум не би го хејтала и би сакала да се врати назад, имав, имам и ќе имам поштовање спрема Насри ако си замина од Арсенал, повеќе ме болеше што тој си замина одколку РВП.

П.С. го молам бога да е вистина ова ;)
И ја го молам бога да се врати, да игра во ист тим со Фримпонг :D
Шала, после сите провокации како можеш да го сакаш назад? Такви како него заслужуваат само во Сити да бидат.

И ја го молам бога да се врати, да игра во ист тим со Фримпонг :D
Шала, после сите провокации како можеш да го сакаш назад? Такви како него заслужуваат само во Сити да бидат.
Тоа ми е како традиција како француско дете и ги почитувам сите француз (спортисти не само фудбалери), јас никогаш не сум била против него мислам не сум го мразила,а затоа Фримпонг да му одржи лекција се сложувам :D би сакала искрено да се врати назад..

Не успеаа за многу малку Свонси да се добранат, но од целиот тој меч излезе само една позитивна работа за нас како фанови да не сатисфицира, не дека многу во играта на чурките ќе промени:
Izgleda da ozlijeđeni Emmanuel Adebayor (Tottenham) ne može nastaviti utakmicu na stadionu ''White Hart Lane''. Andre Villas-Boas je odlučio da u igru uđe Andros Townsend.

Знаеш дека се ближи крајот на светот кога "фанови" на Арсенал го бараат Насри назад (па плус со добро срце би го пречекале) :tapp:
Колку сум фан Арсенал толку сум и на Француската репрезентација така да секогаш ќе го почитувам Насри па макар и крај на светот да е :D

Колку сум фан Арсенал толку сум и на Француската репрезентација така да секогаш ќе го почитувам Насри па макар и крај на светот да е :D
E тука е грешката, било која репрезентација нема ама никаква врска со Арсенал, а кога само малку ќе го вратиш филмот наназад и ги видиш сито оние изјави на Насри, незнам како не ти се згадува од неговата помисла во врска со Арсенал (не со репрезентацијата, таму што сакаш можеш и ти и тој да правите)

Олабавете го малце девојчето бе, што сака и кого сака може да си го замислува назад во Арсенал. Све мудреци

Каков Насри,мадафака! Единствен од сите пичици шо си отидоа сум за враќање на Фабрегас! Друг никој ! :) И да,може и Коло Туре,али овој е ептен неспособен веќе... :)

Олабавете го малце девојчето бе, што сака и кого сака може да си го замислува назад во Арсенал. Све мудреци
btw оф топик: Попов беше прогласен за МОТМ против чеканите, незнам кој и колку ја гледаше текмата, али дечкото згази, дај боже да е во иста форма и за репрезентација.

Го враќам секој ден филмот со Насри и знам шо се е зборил за Арсенал и навреди упатени и други работи, али тоа ми е маната Насри е француз, и еве пример да се врати назад и почне да игра да дава голови нема да се радуваш само тоа кажи ми нема да го славиш или величуваш....А?????

Се извинувам однапред за речников But are you fucking nut?

Го враќам секој ден филмот со Насри и знам шо се е зборил за Арсенал и навреди упатени и други работи, али тоа ми е маната Насри е француз, и еве пример да се врати назад и почне да игра да дава голови нема да се радуваш само тоа кажи ми нема да го славиш или величуваш....А?????
Еве да ти одговорам на таа хипотетичка ситуација - НЕ никогаш нема да го славам и величам, ќе ми биде сеедно, и ќе се радувам само на успехот на Арсенал.

Еве да ти одговорам на таа хипотетичка ситуација - НЕ никогаш нема да го славам и величам, ќе ми биде сеедно, и ќе се радувам само на успехот на Арсенал.
А за успехот на Арсенал која ќе биде причината, Арсенал сам ќе игра, сам ќе се брани, и сам ќе оди во напад за голови така, нема да биде никој задолжен, значи за Арсенал мора некој да дава....за да има успеси :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom