Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да биде ептен голема грешка ако се продаде Сања,а се зема квалитетен десен бек.Е,грешка и тоа голема ќе биде ако се продаде Сања и се остане на Џенкинсон :pos: Ја се согласувам плус година,ништо повеќе.Со новиот договор ако не се лажам ќе игра до 33,а манокот сака до 34 и плус зголемување на платата.Се океј,добар играч е,ама дај малку спушти се дооле. :)

Jenkinson e podobar za tebe neli, na ovoj nema potreba nov dogovor.....
Џенкинсон е одличен сезонава, Сања има скоро 30 години и последниве 2 години го уништија повреди, не може глава да крене.
Па после ќе се буните зошто држиме играчи што се повредуваат нон-стоп.

Нема да биде грешка ако си оди Сања, ама да дојде искусен десен бек што игра во ПЛ, а не да ми зима тинејџери таленти па 2 години да ми се приспособуваат на енглески фудбал и незнам што..

Прочитав по интернет дека Сања, Подолски, Кошчиелни и Волкот нема да играат.. нејќам да бидам песимист али против ВБА црно ни се пише и нашата и нивната форма е мизерии така да...

Ја па незнам зошто,но сум убеден дека ќе издвоиме победа над ВБА.

Ја па незнам зошто,но сум убеден дека ќе издвоиме победа над ВБА.
Кога сме кај победата, не ми е јасен коефициентот со оваа форма и без 4 првотимци... 1.4 за нас.
Да не имаат некоја дојава кладилнициве а? хаха
--- надополнето: 7 декември 2012 во 00:36 ---
http://www.supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=19035:deni-iliev-intervju-za-supersport&catid=44:makedonija&Itemid=85
ПРЕСНО и свежо.
Интервју со нашиот нов “идол“ во клубот... Илиев!

Eisfeld е No.1 goal scorer во лига до 21 год... 8 гола и 2 асистенции
Ке го биде детето :D Мислам дека треба да добие шанса во прв тим иако има 19 години и чембо има 19 па еве го не се покажува многу многу има талент дали е до пад во формата или незнам што али сега е шанса и кога волкот и подолски се повредени може да улета на некоја утакмица

Кога сме кај победата, не ми е јасен коефициентот со оваа форма и без 4 првотимци... 1.4 за нас.
Да не имаат некоја дојава кладилнициве а? хаха
--- надополнето: 7 декември 2012 во 00:36 ---
http://www.supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=19035:deni-iliev-intervju-za-supersport&catid=44:makedonija&Itemid=85
ПРЕСНО и свежо.
Интервју со нашиот нов “идол“ во клубот... Илиев!

Нашиов има бугарски пасош, ме нервира со изјавата ништо не ме привлекува во Македонија. Знам дека не ни е сјајно, ама милион Македонци има во странство па ова не го кажуваат!

Ајсфилд како јуниор бил подобар од Гетце,ама некоја повреда му го забавила развојот.
Ако иде Сања,не сакам да си оди,тогаш добра инвестиција ке биде Дебуши од Лил

Нашиов има бугарски пасош, ме нервира со изјавата ништо не ме привлекува во Македонија. Знам дека не ни е сјајно, ама милион Македонци има во странство па ова не го кажуваат!

Дечкото само ни ја плеска вистинава во лице, небитно дали ни се допаѓа нам или не.

А што би го привлекувало? Таму има подобри услови, подобар живот и шанса да стане некој и нешто.
дај боже мене да ми се укаже некоја таква шанса надвор, ме заболе таквото за тоа што се случува тука. А вие продужете да си бидете форумски патриотчиња.

Реално, и да не успее како играч во Арсенал, дури и за некоја година да брани за некој третолигаш во Англија, пак ќе има подобра кариера и заработка од сите спортисти кои се во Македонија. Тоа се фактите, не кажал ништо лошо.

Што се однеува до ВБА, јас веќе немам никаков оптимизам во мене, формата е толку мизерна што стваро некоја жална победа со случаен гол и никаква игра би била премија, а особено ако Подолски и Волкот се повредени, кој бре ќе даде гол?

^^ Не се разбираме, знам како е во странство сум бил, нема збор за тоа дека е подобро таму. Ама да кажеш нешто во стилот гајле не ми е за матичната држава?:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom