Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ма џабе и Монпеље помага колку може и ништо, од овој тим ништо. Ај не дека беше важно прво втор у група и така не одиме подалеку од 1/8 финале, туку ужасните партии кои ги пружа тимот се загрижувачки. Дали овој тим има врзано две победи по ред, озбилно моралот и самодовербата на Арсенал во моментот се длабоко под нулата.

И кој викаше тука дека Окс заслужувал 50.000 неделно?

Чембо е само за втор состав. :)

Моментално е само за на клупа, иако не ми текнува ни еден фудбалер кој во моментов не заслужува клупа.

Али Жервињо, човече, најретардиран фудбалер на свет, ма каква сакаш шанса да има, каква и контра да се отвори, глупато ќе ја забави, ќе згреши додавање или ќе трча како будала до ивицата на 16-ник, ќе успори ќе проба некое од неговите предвиливи дриблања кои веќе не успеваат против никој, ќе ја изгуби топката и ќе отвори контра за противникот. Е тоа накратко е фудбалската биографија на Жервињо во Арсенал.

Што очекувавте денес, добро е и што не изедовме дебакл некој.
Второ полувреме ја гледав само, овие нашиве не нападнаа, викторија тешка ни играа, се изнервирав го угасив стримот..

Леееееј нема нешто потапа, гејски клуб ти го тепа твојот тим....
Кога ќе видиш кој ни играше денес и презадоволен сум од натпреваров.
Ремзи да беше малце поприсебен на моменти и ќе ги тепавме велико буљашиве, али што е тука е....
Ајмо сабота да видиме колку ќе бидат одморени нашиве. Редно е бе малце да не израдуваат, доста веше веќе секој викенд не реметат....
Идеме момци, ќе дојде и нашево време ваљда.....

Ремзи за примениот погодок е по виновен и од дечкото што го постигна...кој пред се беше во јак офсајд, но пасот на ремзи беше ПРЕЦИЗНО измерен ...
Жервињо? Прво полувреме пред се, да беше по присебен, и да подадеше до Шамак... ќе имавме 2/3 гола предност... минимум!
Арша една шанса, другото... како на пц кога ќе пишеш А.Ф.К. ... толку од тебе!
Окс некако бледо нажалост, иако верувам во неговите способности, само мал пад на играта...
Меаде и Коквелин ЅВЕРКИ! Одлично изиграа во секој можен старт влегуваа со 100% од можностите!

on Kostas Mitroglou…
Mitroglou scored two great goals. The first one in London was a great header and tonight was a fantastic goal as well, I must say. I won’t say more because if I do you’ll think I want to buy him

Која ѕверка е стариот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom