- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
I jas velam taka ama JBG neka dozvolat site da si otidat glupaci be glupaciНајголем кикс ќе и биде на управата ако го дозволи тоа. Фала , пријатно.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I jas velam taka ama JBG neka dozvolat site da si otidat glupaci be glupaciНајголем кикс ќе и биде на управата ако го дозволи тоа. Фала , пријатно.
Џенкинсон е одличен сезонава, Сања има скоро 30 години и последниве 2 години го уништија повреди, не може глава да крене.Jenkinson e podobar za tebe neli, na ovoj nema potreba nov dogovor.....
Ја па незнам зошто,но сум убеден дека ќе издвоиме победа над ВБА.
Кога сме кај победата, не ми е јасен коефициентот со оваа форма и без 4 првотимци... 1.4 за нас.Ја па незнам зошто,но сум убеден дека ќе издвоиме победа над ВБА.
Кога сме кај победата, не ми е јасен коефициентот со оваа форма и без 4 првотимци... 1.4 за нас.
Да не имаат некоја дојава кладилнициве а? хаха
--- надополнето: 7 декември 2012 во 00:36 ---
http://www.supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=19035:deni-iliev-intervju-za-supersport&catid=44:makedonija&Itemid=85
ПРЕСНО и свежо.
Интервју со нашиот нов “идол“ во клубот... Илиев!
Нашиов има бугарски пасош, ме нервира со изјавата ништо не ме привлекува во Македонија. Знам дека не ни е сјајно, ама милион Македонци има во странство па ова не го кажуваат!
Нашиов има бугарски пасош, ме нервира со изјавата ништо не ме привлекува во Македонија. Знам дека не ни е сјајно, ама милион Македонци има во странство па ова не го кажуваат!