Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
што беше лани проблемот кажи ми ?

Да ти го кажам проблемот од лани?

Ќе почнеме прво со продадените играчи(читај Цеск и Насри) на 30 Август,купување 5 играчи на 31 Август.Kатастрофалната одбрана,pотоа уигрување на тие 5 играчи пола сезона.Немање лево крило повеќе од пола сезона,зошто Жервињо беше добар до Афричкиот куп,потоа катастрофа. Само толку...Малце :icon_lol:
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 13:37 ---
Еве и Кош три недели x10 аут
worried.gif

Да ти го кажам проблемот од лани?

Ќе почнеме прво со продадените играчи(читај Цеск и Насри) на 30 Август,купување 5 играчи на 31 Август.Kатастрофалната одбрана,pотоа уигрување на тие 5 играчи пола сезона.Немање лево крило повеќе од пола сезона,зошто Жервињо беше добар до Афричкиот куп,потоа катастрофа. Само толку...Малце :icon_lol:
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 13:37 ---

Заборави дека и немавме лев бек мигел играше дпста време...

Јас никогаш ама НИКОГАШ не би типувал тип за после да навивам Арсенал да прими гол, тоа е просто имбецилно од било кој навивач така да се однесува спрема својот клуб. А што ако натпреварот не се одвива онака како што типувал, и води Арсенал 1-0 скоро цел натпревар, и доаѓа да речеме 80+ минута , а ти го чекаш Арсенал ГГ или ГГ3+ а имаш голема добивка, нели би се чуствувал глупо или барем малку непријатно??? :eek:
Доколку јас лично си го имам Арсенал на лифче, лифчето јабана го чувам... гледам меч како да го нема!
Ако по мечот и на лифче се позитивни работите, добро е... Но за време на меч ме интересира само едно.

Доколку јас лично си го имам Арсенал на лифче, лифчето јабана го чувам... гледам меч како да го нема!
Ако по мечот и на лифче се позитивни работите, добро е... Но за време на меч ме интересира само едно.
најдобро ќе ти биде воопшто да не го ставаш арсенал за ливчето да ни ти оде јабана ;), можеби ќе си добиеш некоја пара а вака го имам арсенал и ајде ливчето зарежи не е битно, така е најубаво :D

И кој ќе истргне 13 - 18 милиони за Волкот зимово ? Ако продава Венгер сигурно ќе го поднови составот со нешто ново да се надеваме на добри искусни играчи ...

а зошто некој би играл таков фикс против својот тим? пример кога Арсенал води 1-0 , ти сега навиваш да прими гол :tapp::facepalm:
што беше лани проблемот кажи ми ?
брат кладилничарско правило е да не играш навијачки , играм како што реално мислам дека ке искочи а јас навивал ненавивал резултатот нема да зависи од мене и од мојата уплата така да , навивачки никако !

Нашата официјална страна е изберена за најдобра спортска страна
ШАМПИОНИ!

Абе ајде само нови играчи да се купуваат, да се продаваат... Па така не се прави тим.

Ако го продадеме и Волкот комплетно ќе изгубам верба во нашиов тим и политиката. Значи не сме децана више да не лажат резултатите дека ќе дојдат, коа клучни играчи си одат од тим секоја година по 1-2ца јасно е дека наредната сезона немаме шанса за титула, незнам што се надеваме и палиме ние.
Само треба да се појасни малце, нека кажат пари сакаат да праат, барем да не очекуваме да не се разочаруваме секоја сезона.
Најскапа карта сме имале во ПЛ, голем кур, па што им(ни) даваат за возврат Венгер и управата на фановите, разочарување секоја сезона..
Фудбалот доста се смени од коа дојде Венгер првите години во Арсенал до сега, дојдоа шеиците, нафташите, големи пари влегоа во игра, многу јасно дека на некој ако му понудат значително поголема сума во друг тим ќе си оди.
Ние ги кривиме Перси, Цеск, Насри, Сонг дека си отишле, дека се предавници дека се незнам што.. треба да си гледаме кривицата кај нас, колку пари толку музика, немаме пари да му дадеме, друг има што ќе фрли, за жал така фунционираат работите од коа почнаа да се расфрлаат со милиони парајлииве и да си играат Football Manager in real life..

Ако го продадеме и Волкот комплетно ќе изгубам верба во нашиов тим и политиката. Значи не сме децана више да не лажат резултатите дека ќе дојдат, коа клучни играчи си одат од тим секоја година по 1-2ца јасно е дека наредната сезона немаме шанса за титула, незнам што се надеваме и палиме ние.
Само треба да се појасни малце, нека кажат пари сакаат да праат, барем да не очекуваме да не се разочаруваме секоја сезона.
Најскапа карта сме имале во ПЛ, голем кур, па што им(ни) даваат за возврат Венгер и управата на фановите, разочарување секоја сезона..
Фудбалот доста се смени од коа дојде Венгер првите години во Арсенал до сега, дојдоа шеиците, нафташите, големи пари влегоа во игра, многу јасно дека на некој ако му понудат значително поголема сума во друг тим ќе си оди.
Ние ги кривиме Перси, Цеск, Насри, Сонг дека си отишле, дека се предавници дека се незнам што.. треба да си гледаме кривицата кај нас, колку пари толку музика, немаме пари да му дадеме, друг има што ќе фрли, за жал така фунционираат работите од коа почнаа да се расфрлаат со милиони парајлииве и да си играат Football Manager in real life..
И што треба Венгер да направи? Да го стави Волкот шпиц секоја утакмица како што бара? На Жиру што да му правиме? На десно крило позиција што да правиме?
Волкот е доста добар играч, но нема право да го уценува клубот, сака шпиц нека си иде во клуб кај што ќе го играат шпиц, ич не ме заболе.
Па нормално дека пари сакаат да прават, како на друг начин ќе станеме поконкурентни на трансфер пазарот?

Венгер е менаџер и тој одлучва кај ќе игра Волкот. Тој е главен, а некој мочко да бара од него и да му кажва кај да игра.

Кој не го мрзи нека го прочита целиот текст многу убаво напишано ;)
http://ladyarse.co.uk/arsenal/2012/11/to-march-against-the-arsenal/
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 12:05 ---
Венгер е менаџер и тој одлучва кај ќе игра Волкот. Тој е главен, а некој мочко да бара од него и да му кажва кај да игра.
Го почитувам многу Венгер но понекогаш и тој е крив, и самиот гледа дека Тео вака поубаво игра нека му ја иполни барем оваа желба нека не ми се глупира (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom