Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Долче ти ако не си, Жиру нема да го видиме. :LOL:
koj.........JAS ???????
love0032.gif

--- надополнето: 22 ноември 2012 во 21:42 ---
Eve moze i vaka

eve i ova
http://www.youtube.com/watch?v=8UN_guDgrkQ&feature=plcp
eusa_dance.gif

Никој не се лаже дека Шалке ќе киксне со Монпеље, по мое мислам дека ќе победи Шалке а за тоа дали ќе биде Малага не се знае ама сепак твое мислење :)

http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-santos-rosicky-diaby-and-more
:)
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 21:18 ---
:love:
Channel марама , стајлинг ова она... Љунгберг 2. Ќе бидне ли и од овој манИкен или ќе остане фокусиран на теренот само :pos:

Не знам што се запнале толку со Жиру го напнавте на форумов Подли е пофаца хахах:cool:

Не знам што се запнале толку со Жиру го напнавте на форумов Подли е пофаца хахах:cool:
1. Си нема “купено“ своја обожавателка.
2. Не е fancy enough
3. Не е Французин.
All & all ... само првото е доволно ако гледаме највеќе :pos:

Еве го Подолски да нема лутење :ROFLMAO:
481810_197291723729338_1807495136_n.png

--- надополнето: 23 ноември 2012 во 12:08 ---
Еве и прес конференција на дедо Венгер пред натпреварот со Вила (y)

Ahead of the unveiling of his statue Manchester United boss Sir Alex Ferguson is saluted by Arsenal's Arsene Wenger: "I don't remember anybody else being at the top, top level for such a long time."

"In some ways it is scary as well because you think when this guy leaves the club, no matter of the quality of who comes in after him, it will be a huge hole.

"The club will be destabilised even if the guy who comes after him is top quality because the print of everything, the life of everything, revolves around Sir Alex Ferguson so much at United.

"He has to be immortal so the club doesn't suffer! His commitment is always there, you never feel that his commitment is weakened.

" What I admire most is his forward-thinking. He is always ready to move with the times and never speaks about what he has done. He knows when to renew the team, when to make changes, and that is exceptional because you can sometimes be lazy when you have so much success.

"He's never been like that, he's always on his toes and he can renew what is needed, when it is needed. It is a job where you need to dedicate your life to
football and Sir Alex Ferguson has done that and that deserves massive respect.

"He has won absolutely everything and, of course, that is something exceptional."

604071_492468617440070_1430963227_n.jpg

Ме интересира дали идат у кафана заедно овие бе?:D

Не знам, ама нешто што ми се допаѓа е што постои огромна меѓузаемна почит, иако има искри на теренот, сепак, на крајот на денот, се двајцата тренери со најдолг стаж во Премиер Лигата...
Да им ги состават годините тренерски, мислам дека сите тренери во премиер лигата заедно нема да имаат толку.

Многу ли е тоа 150 милиони? Мислам да направиме споредба со спонзориве на другиве екипи,пример:Реал,Јунајтед,Сити,Челзи,Баерн итн итн
Па види 30 милиони годишно, плус околу 20тина милиони годишно само од новите дресеви ќе се добиваат (Адидас/Најк) а тој ќе ни биде подобар за некој 1/2 милиони од на Јунајтед што се најдобри во пл за сега... 50 милиони годишно само од овие 2 спонзора.
мислам дека, дебело ќе се подновиме.

Па види 30 милиони годишно, плус околу 20тина милиони годишно само од новите дресеви ќе се добиваат (Адидас/Најк) а тој ќе ни биде подобар за некој 1/2 милиони од на Јунајтед што се најдобри во пл за сега... 50 милиони годишно само од овие 2 спонзора.
мислам дека, дебело ќе се подновиме.
сега видов дека предходниот договор бил околу 7м фунти годишно :facepalm:

Со новиве спонзорства Меси и Роналдо ги земаме во пакет следниот Јануари! :vozbud:

Да се надеваме дека веќе нема продавање на тоа што е најдобро кај нас...
За Меси и Роналдо не ме интересира моментално, едино што ме интересира е утре победа против Вила и ништо друго.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/stats-zone-aston-villa-v-arsenal

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom