Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не!

Сања-Мертесакер-Вермален-Гибс....Е ова сакам да го видам :)

156756_455327451171274_1183075940_n.png
Сепак и Кош ќе ми игра денеска, ме радува тој факт.
Барем уште еден меч да ги видам Верма/Сања/Кош во исти состав...
Одиме на чиста победа :love:

Со Гибс сме многу поопасни во напад, од др страна со Вермален сме поцрврсти и повисоки, мислам дека ќе беше поубаво Гибс да го видиме со оглед на тоа што овие се брзи, Бентеке едино би правел проблеми во воздушни дуели ама Пер затоа е тука :)
Веројатно Венгер нејќе да стартува со него заради што нема некој период играно, па би требало да го видиме да влезе од клупа :D

Денес одиме на победа, мора да влеземе во серија :)

Со Гибс сме многу поопасни во напад, од др страна со Вермален сме поцрврсти и повисоки, мислам дека ќе беше поубаво Гибс да го видиме со оглед на тоа што овие се брзи, Бентеке едино би правел проблеми во воздушни дуели ама Пер затоа е тука :)
Веројатно Венгер нејќе да стартува со него заради што нема некој период играно, па би требало да го видиме да влезе од клупа :D

Денес одиме на победа, мора да влеземе во серија :)
Не сакам да влезе Гибс, зашто и покрај лошата форма на капитенот, само поради таа назнака тој не ќе биде седнат на клупа а Кош ќе биде избркан.
И двајцата кога се заедно Верма и Пер... на брзи контра напади Пер да го рачунаме дека е празно множевство и не постои... а Верма ако избрза и клизне готови сме... само поради тоа ни се потребни повеќе спретни играчи против вакви тимови кои шансата на против напади ја чекаат. :)

И мене ми е мило да игра Кош, ама сакам да му се даде шанса на Гибс кога тогаш ќе мора да заигра....
И да секако одиме на победа друго не прифаќам :pipi:
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 12:09 ---

Туууу штета денес ќе треба да глеам снимка,али нема везе важна да земеме денес 3 бодчиња и да врземе неколку победи....Вила сезонава се трагедии, али на вакви натпревари се мотивираат.....

Туууу штета денес ќе треба да глеам снимка,али нема везе важна да земеме денес 3 бодчиња и да врземе неколку победи....Вила сезонава се трагедии, али на вакви натпревари се мотивираат.....
Мислиш дека на вакви натпревари се само мотивира да...ама може и да се зезнат вакви натпревари и кога мотивацијата ти е на ниво и мислиш дека си ја завршил работата.

Едноставно мора да ги добиваме ваквите мечеви , башка играме со најдобриот можен состав што може да се извади, така да мораааа победаа (y)

Абе ние секако победуваме само незнам со колкава разлика, и очекувам Жиру два гола денеска јбг толку од мене...и да надоврзам само да не им падне тоа моралот па на крај да ја усерат работата, само на тоа се молам ;)

Вилшер,Вермален и Сања на клупа...

Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Giroud.

Subs: Mannone, Sagna, Vermaelen, Wilshere, Coquelin, Arshavin, Gervinho

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom