Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Малце каснам со постов ГЕРРРРРРРМАААААААААААААААААААААААААААНАААААААААААЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
ПРИНЦ ПОДЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

http://www.youtube.com/watch?v=S2BSm4YZT-E - Не знам за Вас, ама за мене нема поголем играч во историјата на фудбалот од него.

Го имам гледано видеово може 20 пати, ама пак го пуштив, се наежив во 30та секунда од видеото и ме држеше до крај, немам зборови, како само сакам пак да го видам во Јануари да игра уфф :)

Иако има уште едно коло може да провериме од прилика што екипи би не чекале во ждрепката.

Ако сме 1ви: Порто/ПСЖ, Милан, Реал, Јувентус(?), Валенсија(?), Галатасарај/Клуж, Бенфика/Селтик
Ако сме 2ри: Порто/ПСЖ, Малага, Дортмунд, Шахтјор, Баерн, Барселона.

Сепак најубаво да завршиме 1ви и да навиваме да не паднат Реал, Јувентус, Порто/ПСЖ. Вака со 2ро место треба да навиваме за Малага да ја добиеме. Оставете тие муабети дека Шахтјор ни биле пациенти, овој тим е квалитетен и уигран и опасен на контри и полуконтри, баш таму каде одбраната нас ни е слаба. Повеќе би сакал да ги добиеме Порто или ПСЖ отколку Шахтјор.

а незнам зашто правите празни муабети кога има уште едно коло што многу може да реши , пример да изгуби шалке или да изигра нерешено и ние да тепаме и сме први , и тоа е само една варијанта а у другите групи има уште многу варијанти
Претходниве сезони ако нешто ме научиле... е дека со Олимпијакос на гости НЕ СМЕ извадиле ништо.
Оваа сезона некако ми мириса само поенче дека ќе пуштат гејците...

Иако има уште едно коло може да провериме од прилика што екипи би не чекале во ждрепката.

Ако сме 1ви: Порто/ПСЖ, Милан, Реал, Јувентус(?), Валенсија(?), Галатасарај/Клуж, Бенфика/Селтик
Ако сме 2ри: Порто/ПСЖ, Малага, Дортмунд, Шахтјор, Баерн, Барселона.

Сепак најубаво да завршиме 1ви и да навиваме да не паднат Реал, Јувентус, Порто/ПСЖ. Вака со 2ро место треба да навиваме за Малага да ја добиеме. Оставете тие муабети дека Шахтјор ни биле пациенти, овој тим е квалитетен и уигран и опасен на контри и полуконтри, баш таму каде одбраната нас ни е слаба. Повеќе би сакал да ги добиеме Порто или ПСЖ отколку Шахтјор.

Шахтјор ке намачи било кој тим во Европа, БИЛО КОЈ. Се гледа дека си ги следел.

Никад не ни ги давало тие што ги сакаме во ЛШ, јас од овие само молам да не ни паднат Барса и Баерн, нека го дае пак Милан, да биде пејбек тајм :D

Кој сака нека се падне,секако немаме намера да ја освоиме ЛШ.Само заради парите сме тука,да минеме група и да земеме некои милионче плус и да секако играчи да првилечеме демек еве ЛШ играме пффф (n)

Кој сака нека се падне,секако немаме намера да ја освоиме ЛШ.Само заради парите сме тука,да минеме група и да земеме некои милионче плус и да секако играчи да првилечеме демек еве ЛШ играме пффф (n)
True story

Каков гол на Подолски :vozbud:
72138_10151176319213598_328226259_n.jpg

Santi Cazorla: I feel valued here. The manager gives me confidence, and within the team I have a responsibility that I love having. Little by little, I hope to keep improving and I hope to help the team as much as possible

On Fans: Even when I played for Spain against Belarus, there were a large number of Arsenal fans there, They were always singing my name. One of my team-mates for Spain couldn't even sleep, because they didn't stop singing. I love it and I appreciate the fans’ affection. It’s one of the best things about football for the players. Thankfully, the Arsenal fans are behind me and I hope it stays that way for a long time, because it helps me play well on the pitch

Јас мислам дека ќе ни се падни Малага. Ако одиме по она „несуденото“ дека Санти ќе се врати дома, тогаш Да. А и така ќе биди. Да не се залажваме дека Шалке ќе изгуби дома од Монпеље.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 21:00 ---
on Tomas Rosicky...
He should be back with us on Monday. He started in team training on Monday. Last year from January to the end of the season he was one of the most influential players in our squad. I hope he can repeat that because until now we haven't seen him and he was injured at the European Championship. He has a similar injury to Scott Parker, they had operations at the same time and they will come back basically at the same time. It is very difficult [mentally] for him, because Tomas is a guy who loves to play, who is happy on a football pitch. When you have been injured as many times as he has been, it is not easy to take.

Yessssssssssss

Никој не се лаже дека Шалке ќе киксне со Монпеље, по мое мислам дека ќе победи Шалке а за тоа дали ќе биде Малага не се знае ама сепак твое мислење :)

http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-santos-rosicky-diaby-and-more
:)
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 21:18 ---
:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom