Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јунајтед ке ги тепаме коа ке го купиме Фалкао и во средината пак некој како Фабрегас.А тоа може да се случи само ако на чело дојде Усманов.
:pos::pos::pos:
Сонувај си дека би било подобро ако дојде Усманов.

:pos::pos::pos:
Сонувај си дека би било подобро ако дојде Усманов.
А вака па од добрина неможеме да куртулиме, 5 века ги немаме тепано едни од најголемите ривали во лигава и едно добри 7-8-9 години тапкаме у место.

1.9 коеф за победа на Шалке, ебате мизериите. Ние коа игравме со Шалке на гости 1.45 беше за нас. :icon_lol:

Лошо лошо. Не сум задоволен веќе последните 4 утакмици како играме. Мора нешто да се менува. Имаме оправдање дека игравме со сите тимови на гостински терен, освен Челзи, но мора овие исти да ги победиме дома, шо не ми е сигурно. Повторно. Киксна одбраната, за двата гола чинам беше Вермален крив, бидејќи при првиот тој згреши, а мислам дека и требаше да го чува и Кацорла. Дин наметна критериум, кој го испоштува и за Клеверли и за Вилшир исто. Им дозволи по еден старт плус после жолтиот и следниот ќе го санкционираше. Клеверли излезе, а Вилшир и тој излезе, со црвен. Пенал чист како солза. Според сите фудбалски правила. Раце кренати високо горе, со топка која се движи кон голот во 16от. Голот на Казорла - уметност. Тоа е тоа. Честитки до фановите на Јунајтед.

Aj ke ve molam da mi kazete kako da se smiram poradi porazot......mi treba pomos padnav vo depresija :place:, eve duri sega se uklucuvam a nemozam da se pomiram vise amannnnnn do koga vaka :place:

Aj ke ve molam da mi kazete kako da se smiram poradi porazot......mi treba pomos padnav vo depresija :place:, eve duri sega se uklucuvam a nemozam da se pomiram vise amannnnnn do koga vaka :place:
Пушти си некоја добра комедија, да се расположиш. Да се надеваме дека ќе се земе нешто во јануари.....

Пушти си некоја добра комедија, да се расположиш. Да се надеваме дека ќе се земе нешто во јануари.....
од толку комедии на крај сите комедијанти ќе станеме :D

^^Нека гледа клипчиња на јутјуб кога ги тепаме најјаките.

28778_415524705180197_1251589044_n.png

Баш иам другарче за Јуве. Кои смешки паѓаа после поразот. :icon_lol:

Реално треба да бидеме презадоволни со резултатот, на крај 2-1 а имаа пенал, 3-4 100% шанси а ние 2 шанси цел утакмица, тешки мизерии, во нападот мора нешто да се менува мн скоро...

^И на Арсенал им беше рекодот 49 утакмици?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom