- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па финтата е во платата - ќе си седат на клупа и ќе си земаат плата која никој друг не би им ја дал. Друга работа е доколку некој гледа подолгорочно на својата кариера, па би се согласил да замине во друг тим каде што би играл, но би земал помалку пари. Но, да имаше некој таков, тие веќе ќе беа продадени - управата не ги држи од инат во клубот.Дури и за Скилачи имаше купувачи... кој наш не би нашол тим ондак?
Само не се луди да му плаќаат такви суми.
Со 2 илјади фунти месечно во Лондон едвај ќе врзува крај со крај, верувај ми.Deyan Iliev £500 £26,000
ееееееееее да останеше у беласица ке требаше 10 години кичма да крши за паривеа вака со 17 години си ја нареди работата
)
![]()
па како што гледам по интернетов просечна плата во лондон е 30.000 фунти , така да 26к е доволно , сите се за него не одгледува фамилијаСо 2 илјади фунти месечно во Лондон едвај ќе врзува крај со крај, верувај ми.

26.000 му е годишна плата, не месечна, плус зборуваме за Лондон кај што кутија цигари е 10 евра минимум.па како што гледам по интернетов просечна плата во лондон е 30.000 фунти , така да 26к е доволно , сите се за него не одгледува фамилија![]()
26.000 му е годишна плата, не месечна, плус зборуваме за Лондон кај што кутија цигари е 10 евра минимум.

Не би ни требало да пуши цигари...26.000 му е годишна плата, не месечна, плус зборуваме за Лондон кај што кутија цигари е 10 евра минимум.
Голман е, му е гајле.Не би ни требало да пуши цигари...
![]()
И има пари за цигари, платата му еГолман е, му е гајле.
abe bayern e mnogu jak,1.9 коеф за победа на Шалке, ебате мизериите. Ние коа игравме со Шалке на гости 1.45 беше за нас.![]()

Алелуја да се врати Гибс дека со бескичмењаков ништо не праиме.....