Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Друже немој жити се, потапа одбранбен лев бек одамна немам видено....Секој дуел што му влага му е 50-50 шанса или ќе му земе топка или ќе падне ко тутук.....Сите беа лоши, али кога се бира за најлош, кај мене е на топ листа!!!!

Абе глупо е да се бара денес кривица во него тоа сакам да го кажам. Цело време се напаѓа на таа страна а јас невидов никаква поддршка, така да ако сите биле лоши како што велиш според мене глупо е да се бара најлош ми нема логика.

Абе глупо е да се бара денес кривица во него тоа сакам да го кажам. Цело време се напаѓа на таа страна а јас невидов никаква поддршка, така да ако сите биле лоши како што велиш според мене глупо е да се бара најлош ми нема логика.
Да немаше ич подршка,но планот на Шалке се виде дека е да се напаѓа по неговата страна бидејки е нестабилен дефанзивно.

А јас ли напнувам? Кој се жали дека многу фудбалери од Арсенал заминуваат во Барселона?
Меси отишол во Барса на 13 години.
Цеск во Арсенал дошол на 15, и сега што???
Неодбранлива ти е теоријава, и затоа престани да ме убедуваш дека црното не е црно и белото не е бело.

Цеск во Арсенал дошол на 15, и сега што???
Неодбранлива ти е теоријава, и затоа престани да ме убедуваш дека црното не е црно и белото не е бело.
Цеск во Арсенал дошол на 11 септември 2003, а првиот натпревар во првиот тим го одиграл на 23 октомври 2003, со што стана најмлад играч во историјата на Арсенал со 16 години и 177 дена.

Јас првпат го видов во натпревар од Комјунити Шилд следната година. На 8 август 2004 Арсенал го победи Манчестер Јунајтед 3:1 со Фабрегас во прва постава.

Поентата ми е, Фабрегас веќе беше играч кога дојде во Арсенал. И ако си ги гледал тие први натпревари во Арсенал, знаеш дека беше играч.

on Andre Santos
I think he's done fabulous, coming in. It was tough, they had two very good players, their two best players, down that side. It was a tough game for us.:tapp:
Еј кога читам вакви посрани изјави се нервирам, а стално има такво АВ. Преку к*р веќе, стално има нешто да каже.

Цеск во Арсенал дошол на 11 септември 2003, а првиот натпревар во првиот тим го одиграл на 23 октомври 2003, со што стана најмлад играч во историјата на Арсенал со 16 години и 177 дена.

Јас првпат го видов во натпревар од Комјунити Шилд следната година. На 8 август 2004 Арсенал го победи Манчестер Јунајтед 3:1 со Фабрегас во прва постава.

Поентата ми е, Фабрегас веќе беше играч кога дојде во Арсенал. И ако си ги гледал тие први натпревари во Арсенал, знаеш дека беше играч.
Фабрегас бил готов играч..... оф леле....:facepalm:
Ако барем малку си го следел Цеск, ќе разбереше дека и тој самиот неколку пати има изјавено дека тој е она што е денес само поради еден човек, човек кој тој вечно ќе му биде благодарен. (за твое инфо тој се вика Арсен Венгер)
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 02:23 ---
Еј кога читам вакви посрани изјави се нервирам, а стално има такво АВ. Преку к*р веќе, стално има нешто да каже.
Уште Венгер да го кажеше тоа......ама ај прочитај поубаво;)

ЛеоЛе07
Го утепа од таслачење друже, кенеф си, те молам олабај.

Иначе не се обвинува само Сантош, сите беа трагедија, само Гнабри ми беше мерак да го глеам, на 17 години во ЛШ деби, боље него Венгер нека го форсира него да ги глеам немотивираниве фаци.

Ако барем малку си го следел Цеск, ќе разбереше дека и тој самиот неколку пати има изјавено дека тој е она што е денес само поради еден човек, човек кој тој вечно ќе му биде благодарен. (за твое инфо тој се вика Арсен Венгер)

И мајката му ја расплака кога замина. Цел тим беше граден околу него, и се пукна како балон!

Не не реков дека Венгер го кажал, туку сакав да кажам дека сите изјави се во ист стил, а секогаш АВ има нешто „паметно“ да каже, грешно се изразив.

И мајката му ја расплака кога замина. Цел тим беше граден околу него, и се пукна како балон!
остај ти сега тоа, друг муабет е тоа, да видиме што следно ќе тресне типот, во тезата, "како Арсенал им ги краде играчите на Барса" :D

Дечко ај бе олабави за ова со Барса. Пет страни те читам наназад нешто филозофираш. И двата клуба работат многу слично со земање на млади деца, и на Арсенал им земале млади деца па тоа е. Ако нема место кај да играат, си бараат чаре сите.

Иначе за вчерашниот меч се чувствувам како навијач на Тотнем, понижен, измакљан, губитник. А и тоа стримовите :гомце::гомце::гомце:

Не ја намалувам важноста на времето во Арсенал! Тој почна да игра таму по помалку од една година од кога дојде со ненаполнети 18 години.

Додека не гo видам тимот вака не очекувaм резултати...

alex podoski walcott
cazorla arteta jack
gibss vermaelen koscielni sagna

Погледот , а и на кого му е упатен кажува се!

545478_293516457417103_390289027_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom