Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
https://twitter.com/ArsenalLive
Се сте се за'замарале со порази управи Шитз.
Земете гледајте барем на ова, кога нема стрим... македонецот Илиев конечно во тимот и тоа против Марсеј.
За сега има некоја одбрана, 0-0 сеуште.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
'My job is to deliver a team with the resources we have, and I have never complained about that.- Венгер
Со една реченица се е кажано, нема тука ништо повеќе да се додава.

ГАЗИДИС: АРСЕНАЛ ЌЕ БИДЕ НА ВРВОТ ЗА ДВЕ ГОДИНИ
Извршниот директор на Арсенал, Иван Газидис на денешната средба на клубските акционери им соопшти дека тимот од Емирати во следните две години ќе се ’натпреварува’ со најголемите клубови на светот.
’’Во следните две години, ќе имаме финасиски ресурси да седниме и да се бориме со водечките клубови во светот, што е одлично достигнување.’’ - рече Газидис.
’’Финансискиот успех е клучен, бидејќи тоа ја поддржува нашата фудбалска визија. Парите кои ги правиме му се достапни на нашиот менаџер и тој одлучува како да ги инвестира.’’

Утешен муабет
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 19:54 ---
https://twitter.com/ArsenalLive
Се сте се за'замарале со порази управи Шитз.
Земете гледајте барем на ова, кога нема стрим... македонецот Илиев конечно во тимот и тоа против Марсеј.
За сега има некоја одбрана, 0-0 сеуште.
го примил у 90та , типично за македонец на крај да засере хахаха

Истите мубети, истите лаги, ете си најдоа оправдание барем за две години зошто тимот ќе остане неконкурентен, баш ме интересира во 2014 какви лаги и оправданија ќе се измислуваат.

Питер Хил Вуд е толку гнасно и одвратно старчиште, а Газидис а отвори уста- лаже!

'My job is to deliver a team with the resources we have, and I have never complained about that.- Венгер
Со една реченица се е кажано, нема тука ништо повеќе да се додава.
Ниту во најпијани и најлуди моменти не му веруем. Се е бизнис, нека не ми се прави овде он невинашце.

--- надополнето: 26 октомври 2012 во 12:52 ---
proxy.jpg

Gervinho :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom