Венгер 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Хаахахаха ако ништо друго убаво ги насмеал.....
Bogami...aj mozebi ke mu se odolzat za zagubataХаахахаха ако ништо друго убаво ги насмеал.....![]()

Само Полди и Санти да би си смениле позиција, многу некако не ми е за страничен Полди, повеќе е за Шпиц или барем позади шпицот.Најверојатно утре против германците ќе испаднеме со овој состав
http://arsenalyouth.wordpress.com/2012/10/23/quartet-train-with-first-team-ahead-of-schalke-tie/
Se sluzuvam i jas so tebe i mislam deka sostavot e super, ama so ovaa 16 do kogaСамо Полди и Санти да би си смениле позиција, многу некако не ми е за страничен Полди, повеќе е за Шпиц или барем позади шпицот.
Друго одличен состав, се надевам Ремзи не ќе го предизвика влезот на Жервињо во тимот... и друго немаме подобри алтернативи.
Ме радува што Сантош и Кош се во првиот тим.
pak ke ima nervozi osekam jas stom ke bide starter
, ama predvreme sepak ne se kazuva mozebi pa i gol ke dade 

Mu posakuvam dobra igra na ovoj natprevarНе знам од кога вака криво не ми било да видам некој “наш“ играч во туѓ дрес....
Алекс Сонг во првиот состав против Селтик, и тоа во средината денеска ќе игра место Бускетс![]()

Не тврдам дека ја разбирам Барселона, ама разбирам зошто сметаат дека Арсенал им „краде“ играчи. Млади и неискусни, ама сепак. На крајот, како во случајот со Фабрегас, секој од нив ќе сака да се врати дома. Од мали навивале за Барселона и сонувале да играат на Камп Ноу. Ако вредат и Барселона ги побара ќе направет се што направи и Фабрегас за да се вратат. После овде ќе се жалиме зошто Барселона многу ги бара играчите на Арсенал.Значи ти си единствениот што ја разбира Барселона (нели освен затуцаните нивни фанови). Викаш ако останеа играчите, а си се прашал зашто не останеле? , и ако биле толку добри и вреднувани од Барса дали воопшто би заминале???
Одговори на овие прашања, и убаво ти пиша еден член , не се бламирај, глупо е цел свет да ти се смее!