Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен роденден професоре !
525709_420988981288741_1388302950_n.jpg

Имате среќа, Пападопулос нема да игра, полесно за Лукас Подолски и Жиру :D

Најверојатно утре против германците ќе испаднеме со овој состав
http://arsenalyouth.wordpress.com/2012/10/23/quartet-train-with-first-team-ahead-of-schalke-tie/
Само Полди и Санти да би си смениле позиција, многу некако не ми е за страничен Полди, повеќе е за Шпиц или барем позади шпицот.
Друго одличен состав, се надевам Ремзи не ќе го предизвика влезот на Жервињо во тимот... и друго немаме подобри алтернативи.
Ме радува што Сантош и Кош се во првиот тим.

Само Полди и Санти да би си смениле позиција, многу некако не ми е за страничен Полди, повеќе е за Шпиц или барем позади шпицот.
Друго одличен состав, се надевам Ремзи не ќе го предизвика влезот на Жервињо во тимот... и друго немаме подобри алтернативи.
Ме радува што Сантош и Кош се во првиот тим.
Se sluzuvam i jas so tebe i mislam deka sostavot e super, ama so ovaa 16 do koga :facepalm: pak ke ima nervozi osekam jas stom ke bide starter :mad:, ama predvreme sepak ne se kazuva mozebi pa i gol ke dade :pos:

Не знам од кога вака криво не ми било да видам некој “наш“ играч во туѓ дрес....
Алекс Сонг во првиот состав против Селтик, и тоа во средината денеска ќе игра место Бускетс:pipi:

Не знам од кога вака криво не ми било да видам некој “наш“ играч во туѓ дрес....
Алекс Сонг во првиот состав против Селтик, и тоа во средината денеска ќе игра место Бускетс:pipi:
Mu posakuvam dobra igra na ovoj natprevar ;)

Значи ти си единствениот што ја разбира Барселона (нели освен затуцаните нивни фанови). Викаш ако останеа играчите, а си се прашал зашто не останеле? , и ако биле толку добри и вреднувани од Барса дали воопшто би заминале???
Одговори на овие прашања, и убаво ти пиша еден член , не се бламирај, глупо е цел свет да ти се смее!
Не тврдам дека ја разбирам Барселона, ама разбирам зошто сметаат дека Арсенал им „краде“ играчи. Млади и неискусни, ама сепак. На крајот, како во случајот со Фабрегас, секој од нив ќе сака да се врати дома. Од мали навивале за Барселона и сонувале да играат на Камп Ноу. Ако вредат и Барселона ги побара ќе направет се што направи и Фабрегас за да се вратат. После овде ќе се жалиме зошто Барселона многу ги бара играчите на Арсенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom