Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Podobro ne mu go pokazuvaj^Друже што ке гледаш на хајлатс коа ти викаме немавме ни една шанса или сакаш да го видиш голот што го примивме?

Иди на Arsenal.comAj ako moze nekoj da stavi highlights od natprevarov,ako moze da se najde takvo nesto deka od ova sto citam sme bile epten mizerni....
Не паѓаме во депресија, само јадемеПосле една утакмица паѓате у депресија да го ебам.
за тоа како неангажирано играа вчера и се празниме од некоја мала доза на лутина.Aj ako moze nekoj da stavi highlights od natprevarov,ako moze da se najde takvo nesto deka od ova sto citam sme bile epten mizerni....

Veruvaj i toa vcera bese nervoza bez razlika dali imale zelba za igra ili ne, dali imale sansa za gol ili ne, i dali sudijata ke go zaebe natprevarot ili ne...Некој спомна нервози, депресии и слични работи после натпреварот. Прво за да се изнервираш треба твојот тим на терен да го заслужи тоа, на пример има многу шанси за гол, а нема среќа да постигне, а противникот еден шут гол, друг пример на нервоза, судијата да ја заебе утакмицата, трет пример, примиш гол во последна минута и тн...
Ова што беше вчера не заслужува збор да се каже, а камоли да се нервира човек, никаква желба за игра, трчаа колку што мораа, НИЕДНА шанса за гол, цело време вртиме окулу 16 без да пробаат да влезат или да шутнат..... катастрофа.
Значи јас ти зборам од лично искуство, порано многу сум се нервирал на вакви наптревари и порази (не дека сега ми е сеедно, и вчера ми го заебаја денот начисто, ама не било како порано).Veruvaj i toa vcera bese nervoza bez razlika dali imale zelba za igra ili ne, dali imale sansa za gol ili ne, i dali sudijata ke go zaebe natprevarot ili ne...

Mene tatko mi me remeti toj pak e za komsiite nasi ( plavite) de...ama ajde trpam jas, i za razlika od tebe jas vcera posle natprevarot otidov do kaj komsiite pobarav apce za pritisok bidejki mi se pokaci nenormalno i edvaj izdrzav, a gi cekav so netrpenie pa duri i pobeda cekav od 5 razlikaЗначи јас ти зборам од лично искуство, порано многу сум се нервирал на вакви наптревари и порази (не дека сега ми е сеедно, и вчера ми го заебаја денот начисто, ама не било како порано).
Влегува вчера брат ми во соба (инаку фан на менју), и го гледа резултатот и се смее и ми вика сигурно се нервираш во себе? , а ја не можев да го убедам, дека она што го гледам не заслужува ни за миг да се нервираш, и дури ми изгледаше на трагикомедија (гледам и се смеам како не можат шанса за гол да направат). Заврши натпреварот , ги опцув играчите сите до еден , и си пуштив комедија да си се расположам![]()
kolku sum skromna jas