Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јебига дечки, правилото мислам дека е само една утакмица у денот дека се пренесува у живо
А таа беше вчера помеѓу Лидс и Евертон денес Њукасл - Јунајтед така да ништо од нас.

Али останува да видиме може ќе не изненадат :)

Arsenal squad:
11 Andre Santos
12 Olivier Giroud
14 Theo Walcott
15 Alex Oxlade-Chamberlain
18 Sebastien Squillaci
20 Johan Djourou
22 Francis Coquelin
23 Andrey Arshavin
26 Emmanuel Frimpong
29 Marouane Chamakh
36 Damian Martinez
38 Martin Angha
40 Hector Bellerin
46 Thomas Eisfeld
47 Serge Gnabry
54 Ignasi Miquel
60 James Shea
64 Nico Yennaris

Освен фактот дека е Скилачи тука, сите други да ти е кеиф да го гледаш мечов... ќе има одлично докажување на сите, посебно од страна на Жиру и Шамак ако излеземе со 2 шпица како времето кога игравме 4-4-2.
Фримпонг конечно повторно е тука... а и сите од младите очекувам да се докажуваат.

Arsenal squad:
11 Andre Santos
12 Olivier Giroud
14 Theo Walcott
15 Alex Oxlade-Chamberlain
18 Sebastien Squillaci
20 Johan Djourou
22 Francis Coquelin
23 Andrey Arshavin
26 Emmanuel Frimpong
29 Marouane Chamakh
36 Damian Martinez
38 Martin Angha
40 Hector Bellerin
46 Thomas Eisfeld
47 Serge Gnabry
54 Ignasi Miquel
60 James Shea
64 Nico Yennaris

Освен фактот дека е Скилачи тука, сите други да ти е кеиф да го гледаш мечов... ќе има одлично докажување на сите, посебно од страна на Жиру и Шамак ако излеземе со 2 шпица како времето кога игравме 4-4-2.
Фримпонг конечно повторно е тука... а и сите од младите очекувам да се докажуваат.
Е само уште да ја даваат и ќе биде топ. Ќе биде интересно у секо случај, посебно германчево Томас сакам да го гледам, на подготовките беше топ.....

Жиру за 1-0 (y)
Вака ќе ја следиме на Livescore или Rezultati ;)

Е само уште да ја даваат и ќе биде топ. Ќе биде интересно у секо случај, посебно германчево Томас сакам да го гледам, на подготовките беше топ.....
И јас сакам да го гледам, ама Венгер изјави дека сеуште бил физички слаб за да добива повеќе шанси за настап.

Кој рече дека нема линк :P
Еден дечко на твитер го постира па еве го и овде го ставам нема гаранција дека ќе има пренос..
http://soccer.indonewyork.com/league-cup-arsenal-vs-coventry-live-stream-links-26-sept-2012/

Инаку на странава се води НЕВЕРОЈАТНА статистика за се поврзано со фудбал - НЕВЕРОЈАТНО. Што е уште поинтересно за нас играч со најдобар просек на успешни додавања во ВО СИТЕ лиги е САНТИЈАГО КАЗОРЛА!!!
http://www.whoscored.com/Statistics

Абе колку што знам лани нема пренос првите натпревари поради некои права итн. Поточно нема ни снимка затоа што нема да се снима. Едино лани излегоја снимки од некои со мобилни што снимале. така да сега за сега нема пренос за овој куп освен еден натпревар по коло.

Абе колку што знам лани нема пренос првите натпревари поради некои права итн. Поточно нема ни снимка затоа што нема да се снима. Едино лани излегоја снимки од некои со мобилни што снимале. така да сега за сега нема пренос за овој куп освен еден натпревар по коло.
Тапа џонсон работава....Штета:place:

Се снима,али не се пренесува во живо... ;)

Младиот Ганер Нико Јенарис! Со легендата позади грб!
Yennaris.png

--- надополнето: 26 септември 2012 во 20:02 ---
Само аудио и тука
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=172852&part=sports

Tonight's team: Martinez, Miquel, Djourou (c), Angha, Yennaris, Santos, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Arshavin, Giroud

SUBS: Shea, Squillaci, Bellerin, Frimpong, Eisfeld, Gnabry, Chamakh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom