Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаха леле голчеееееее..... Браос. Убав гол ни дадоа, Кокелин пуканки уште му фалеа....
Иначе најмногу мерак ми направи натпреваров да го гледам Дијаби, само здравје да го служи типов ќе ни биде ко ново засилување....
Ајде второ нека ги смени пола тим, да го видиме Мијачи, Окс....
Иначе ко прслуци да носат само си ги местат тоа стегачите што им се закачени за мерење ово оно.....
Башка Венгер вадење цвикерица, ваууууу.......:pos:

Хахахаха греота се бе требаше да им ја пуштат :).
Најмногу ме разочара Афобе, ако сака прв тим ќе треба барем уште една до две сезони да се калеми некаде.....
Браво за Мигел, Јенарис, Мијачи и германчево Ајсфелд си брцна голче ич око не му трепна.
Позитивно не се повреди никој, на моменти срце ме фаќаше кога ДИјаби влагаше во дуел, али ќути среќа....
Глеам у петок со Шити играме....Ќе биде возбудливо :)

хаха,90 мин се смеев :)

Него дечки,загризавме за Казорла...Очекувајте го максимум до нареден петок на официјална ;)

578761_366024113468150_1357888520_n.jpg

Со овој продор ми заличи на еден играч (несакам името да му го спомнам ама мислам сите го знаете), ќе беше убаво да ја завршеше со гол

Кој му асистираше на Ајсфелд? Гнабри?

Ајсфилд е коска и кожа,треба да му дадат сезонска за на теретана и во БургерКинг

За некоја година може кој сака да се клади со мене, но гарантирам дека ќе го облече националниот дрес момаков!

Викаш ? Мене некако ми нема фаца. Ама, дај Боже да си во право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom