Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Колку што читав, Жервињо не играл лошо, е сега психички што не бил спремен да го шутира пеналот, треба малце муабет со Венгер да прави, да се поврати човекот, у секој случај не го кривам Жервињо, одличен играч е, па и Дрогба промашил пенал во регуларниот дел, човек со толку искуство и голови.

Знаев дека ќе го промаши, тешко му оди прецизноста во реализацијата. Како кај нас, така и во репрезентација!

Пато ке игра со Арсенал,Исто и Неста Боатенг и Абијати,пријавени се и Ел Шарави и макси Лопес.
Едино ке имаме проблем со средината без Аквилани И Гатузо но тика се Ночерино,Бомел и Боатенг.Така да ке биде интересно во среда. Поздрав

Да ? Јас па мислев дека Пато уште ќе биди повреден. Штета за нас, но добро. Поздрав

Ах баш ми е криво за Жервињо што не освоија :( .Ај чичо Венгер ќе мора на психолошки план малку да работи со него....Се надева мнема да осетиме многу од поразов....

Ја гледав утакмицата и искрено Замбија заслужено си добија. Одлична игра, брзина, бразилски финти, секоја чест. Жервињо конкретно на оваа утакмица не се покажа баш, доста себично играње од негова страна идеше на некои пробиви као со глаа у зид иако имаше слободни соиграчи. Брегот играа буквално тапа европски фудбал за разлика од противниците.

јас како што разбрав ќе има тест за Арсенал ама не во лондон туку во Атина....

Добро, македонска работа, да исфилува малку..јасно ми е. Како и да е, ќе има тест, па нека му е со среќа(y)

јас како што разбрав ќе има тест за Арсенал ама не во лондон туку во Атина....
Во Атина е тестот точно е тоа , инаку се знам лично со детево и можам да кажам дека е навистина добар голман и сварно го бива , само има една маана :( навива за челзи :) :P

Во Атина е тестот точно е тоа , инаку се знам лично со детево и можам да кажам дека е навистина добар голман и сварно го бива , само има една маана :( навива за челзи :) :P

Ќе почне да навива и за Арсенал а кога ќе стане (ако) голманиште Челзи може и да го нема абрамович

Го видовте зглобот од Пер?

Alh7m-cCEAAfCag.jpg:large

Незнам дали некој веќе го постираше ова така да ќе го ставам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom