Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не е за смеење, воошто, особено бидејќи пораснав со неа, но Whitney Houston е новата жртва на Ремзи. :(:(
Има нешто ова ејјј, не ми се верува.....Може затоа игра толку лошо страв му е ако нареди повеќе некое цунами да не лупне негде.....И да бог нека ја прости, штета за типкава имаше талент, али момакот ја расипа......

Нека не дава голови више јас лично мислев дека ке каптиса некој диктатор ама витни :(

Е ова не е можно значи :eek:
If Aaron Ramsey scores an own goal, what happens then?

20 august - Ramsey socred an own goal against Liverpool

21 august - Plane crashes in northern Canada, 12 dead

Добар е бе, добар е, имаме иднина. Му требаат вакви мечеви него. Нека продолжи вака.

Рио против Виган,машина е детето
Со својата вештина и пред се квалитети а воедно и таа брзина и спретност што ги поседува, мислам дека набрзо ќе го пројде Волчко, па дури и ако Окс/Жервињо се преселат десно ќе го седна на клупа .

424635_297022173685423_200041663383475_776215_743904370_n.jpg
:pos:

Демек Жервињо пред Дрогба шуткаше ?
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 23:29 ---
Аууу на пенали завршило бе. Замбија, бе, Замбија, кој се оние, жити се.

Жервињо промаши пенал за БСК :tapp:
Во регуларниот дел беше направен пенал врз него,а Дидиер го промаши....
Со оглед на тоа што шутираше 9ти ти кажува дека не е добар изведувач на пенал.
Се надевам дека нема да му влијае многу на самодовербата...

Демек Жервињо пред Дрогба шуткаше ?
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 23:29 ---
Аууу на пенали завршило бе. Замбија, бе, Замбија, кој се оние, жити се.

Остај тоа што ме бутна за 13 000 и Дрогба промаши пенал, ама стварно дечките со срце изиграа и заслужија да земат. Интересно е вака кога некој не фаворит ќе освои :D

За Пато не бери гајле, и да сакаш, го нема, мислам до крај на месец. Еден помалце. Али Робињо е тука.
Пато ке игра со Арсенал,Исто и Неста Боатенг и Абијати,пријавени се и Ел Шарави и макси Лопес.
Едино ке имаме проблем со средината без Аквилани И Гатузо но тика се Ночерино,Бомел и Боатенг.Така да ке биде интересно во среда. Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom