Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Aji8sxgCEAAEy3i.jpg

Кој е овој?:D
Frimpong

Фримпонг се знае :pos:
Одете на твитер се драпаат Вилшер,Фримпонг,Афобе и другите младинци,слики нешто си ставаат кој бил погрд :tapp:

Frimpong става слика од вилшир како малав и вели дека бил како верверица и дека тоа е доказ дека парите те прават поубав :pos:
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 11:07 ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-vermaelen-arteta-henry-sagna

Ќе го кркамо квалитетно....

ЛеЛе Сантос уште 2 месеца нема да игра :facepalm: ,незнаев за воа,јас си рачунав 3/4 недели максимум сега да се врати.Абе Венгер ретардо една одма бек да си купил одма....:mad:

Каша е све, Јунајтед павлака ке не напраат.. Кај може бе Мигел да се држи со Валенсија и Џуру со Нани :S Без Артета средина..

Mene me interesira samo koi igraci nema da nastapat vo nedela...t.e koi vi se povredeni...pozd ocekuvam ubav natprevar :)

На човек да му е страв да отвори страната на Арсенал за повредени играчи.....Ко отвараш и скролаш, скролаш.......

2ка најсигурна, за мечот во недела. Ич не ми се мислите. Без тим ќе играме.

2ка најсигурна, за мечот во недела. Ич не ми се мислите. Без тим ќе играме.

Тотално се слагам!
Преку бековите ќе не отворат....A знаеме и колку сме сјајни без Артета.И плус моралот на тимот е паднат што Тиери е повреден и најверојатно нема да игра против Јун.

Но сепак надежта последна умира ! :)

Mene me interesira samo koi igraci nema da nastapat vo nedela...t.e koi vi se povredeni...pozd ocekuvam ubav natprevar :)

Сантос, Вермален, Гибс, Сања, Џенкинсон, Артета, Вилшир, Диаби, Жервињо и Анри

Дијаби од што не игра ќе го заборавев.

Од 4 бекови сите 4 се повредени дури и Вермален кој заменува тамо :(

На човек да му е страв да отвори страната на Арсенал за повредени играчи.....Ко отвараш и скролаш, скролаш.......
Ќе го поебеш скролот од толку врткање..:D
Малце шала не е на одмет.
Со среќа утре!

Неофицијално,Вермален и Анри спремни за утре,колку е точно незнам,ќе видеме утре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom