Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
#Arsenal team to play Newcastle: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Rosicky, Ramsey, Arshavin, Gervinho, Van Persie

#Arsenal team to play Newcastle: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Rosicky, Ramsey, Arshavin, Gervinho, Van Persie.

^побрз за милисекунда :)))

The word in Newcastle is that Oxlade-Chamberlain and Jenkinson are on the Arsenal bench. As is Frimpong and Traoré.

Уште скоро 45 минтуи до почетокот на мечот... Мора да им вратиме за лани, за поразот и за нерешеното.. Ни борчат уште 5 бода... :)

Да си ги наплатиме сега.. Росицки стрелец на гол, сега коментаторот кажа дека е во стартниот тим.. Ајде Моцарт, докажи му на Фабрегас дека не ни треба, ама ич.... :)

Ганери одиме на победа... :))

Составот со кој ќе излезе ми се допаѓа !
Само дајте да видам кој се на клупа,ако ја има некој таа информација.Баш сакам Чемберлејн да влезе да го видам шо типац е ;) Ајде Ганери нека ни е со среќа , а како ќе заврши нема да предвидувам.Едноставно нека покажат што знаат ;)

moze linkovi nekoj da dade po so ne sum u mk ?? :S

anyone ????????????

Знаев дека аршавин и моцарт ке бидат прв тим а и ке бидат најбитните оваа година <3

Составот со кој ќе излезе ми се допаѓа !
Само дајте да видам кој се на клупа,ако ја има некој таа информација.Баш сакам Чемберлејн да влезе да го видам шо типац е ;) Ајде Ганери нека ни е со среќа , а како ќе заврши нема да предвидувам.Едноставно нека покажат што знаат ;)

Eве ти : Subs: Fabianski, Chamakh, Djourou, Frimpong, Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Walcott ;)

Wish me and Aaron luck :D

betu.jpg

колку сум само среќен шо не ги гледам Алмуниа и Скилачи да ми се мотаат на клупа :D

Гервињо е мн добар уште да му поминеше еден пас ! моцарт насекаде ЧД ! Аршавин требаше таа да ја продолзи сам ,али имаше и убава топка до перси каков пас мва аххах ! Ван перси никаде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom