Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ремзи ќе го замени Фабрегас а? Можеби за 2-3 години :D

Иначе Сонг е глуп само го потврдува тоа, а подобро игравме после 30та минута кога Росицки и Ремзи се сменија т.е. кога Ремзи беше поистурен напред, а Росицки пренесуваше од позади...

Нема никаква креативност во играта Ремзи жив го нема на теренот

Не му требаше тоа на Жервињо.. овој Бартон го начека новајлија во ПЛ и одма да го провоцира и овој одма наседна!

Spend some fucking money...незнам дали слушнавте ...
Koj рекол така ? иначе рамзи дупка , слабо ван перси ван игра, формацијата катастрофа.. без шанси тоа што го зборам дека не играат ич само подаваат ! ццц каков старт а ни следат уште 4 вазни и тешки утакмици за 15 дена манчестер ливерпул и удинесе

Koj рекол така ? иначе рамзи дупка , слабо ван перси ван игра, формацијата катастрофа.. без шанси тоа што го зборам дека не играат ич само подаваат ! ццц каков старт а ни следат уште 4 вазни и тешки утакмици за 15 дена манчестер ливерпул и удинесе
на трибини ...ваљда не викаја од њукасл навивачите...

Браво.Супер,кисче mwa !:drk:
Значи колку сме бедни ејјјј.Одјебите судија,одјебите Бартон , одјебите се !! Каде е тој Арсенал !? На крајот жити се сакав да изгубат.Па како е можно бе една контра незнаат салам.Само стојат во место,не трчат,не прават ништо,тотално ништо !! Сега што мерак ќе ми напраат да изгубат од Удинезе,мммммм..Па да видиме Венгер што ќе прави,дали ќе ми игра со Ремзи,Гибс и Фримпонг или ќе купува здрави играчи и ќе ги задржува ѕвездите во тимот ! Тоа е дечки,ова е само почетокот,имаме цела сезона пред нас да се нервираме,така да немојте уште од сега да ги губите живците ;)

слаба игра ... ќе биде тешка сезонава

Креативност -1

Незнам кога последен пат во ПЛ сум го гледал волку некреативен Арсенал.. една ебана шанса не напраивме цел натпревар. Венгер немаше измена за средниот ред затоа немаше што да праи, и пак нека не купува никој.

Против Ливерпул ќе бидеме без Жервињо и Сонг веројатно...

Хаос.. Едино што ми е мило е дека со Вермален сеа имаме далеку поцврста и поорганизирана одбрана, сонг исто супер беше денес, али тоа напред другото све пепел, Ван Перси мн безвезе денес.. Бартон тешко гомно од чоек, тоа е тоа, ако не купи нешо Венгер сезонава, под 4то место сме сезонава :/:S

Хаос.. Едино што ми е мило е дека со Вермален сеа имаме далеку поцврста и поорганизирана одбрана, сонг исто супер беше денес, али тоа напред другото све пепел, Ван Перси мн безвезе денес.. Бартон тешко гомно од чоек, тоа е тоа, ако не купи нешо Венгер сезонава, под 4то место сме сезонава :/:S

Ти ова сериозно? Сонг е многу глуп играч ама премногу... башка не е ни половина од она што го играше првата полусезона лани... зар не приметувате колку ја кочи топката? ја држи безпотребно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom