IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
Коларов е дупло подобар играч од Клиши.Clichy on the bench...priceless =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коларов е дупло подобар играч од Клиши.Clichy on the bench...priceless =)
http://www.thegooner.com/2011/08/07/sunday-rumour-arsenal-will-sign-a-new-midfielder-this-week/Ај важи, ако веќе постираш нешто пиши од каде оваа информација, не ги вади од ракав.....
моментално нека го гледаат првите 45 мин,наредните 45 не е пожелно за гледањеДо сите погоре што драпаат муда за други тимови и играчи, пожелно е да го изгледате Арсенал 90 мин.
Како изигра Хенри Лансбари?ако го продадат него ке ги стрелам цело раководство на тимот
УФ УФ УФ УФ УФ какво голманче зеле Манчестер мммммм
Да видат што значит Свирач меѓу стативи, да ти ги решават најбитните утакмици
Ти ова сериозно го мислиш?Шо толку за играчов не разбирам !? Ако си замине, еден помалку... Искрено, не ми значи многу мене, макар бил и од нашата школа...
--- надополнето: Aug 8, 2011 1:35 AM ---
За Јунајтед не е проблем голманот.. И 3-0 да губеа, море и 4-0, ќе ја свртеа во 3-4 или 4-5... Сигурен сум !!! И ова година, Јунајтед е зрел за пресврти, исто како лани... Типувајте на Јунајтед-ова 2ота титула или на Ливерпуолова 19та титула... Оваа година, ова дерби ќе добие епитет на најголемо Англиско дерби, опрадвано....
Ти ова сериозно го мислиш?
За Јунајтед не е проблем голманот.. И 3-0 да губеа, море и 4-0, ќе ја свртеа во 3-4 или 4-5... Сигурен сум !!! И ова година, Јунајтед е зрел за пресврти, исто како лани... Типувајте на Јунајтед-ова 2ота титула или на Ливерпуолова 19та титула... Оваа година, ова дерби ќе добие епитет на најголемо Англиско дерби, опрадвано....
Јас би рекол и дека они се многу подалеку и од насмислиш ливерпул за инает на јунајтед ќе стане шампион годинава - не оди тоа така, далеку се они од титула исто колку што сме и ние