Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
УФ УФ УФ УФ УФ какво голманче зеле Манчестер мммммм
Да видат што значит Свирач меѓу стативи, да ти ги решават најбитните утакмици

До сите погоре што драпаат муда за други тимови и играчи, пожелно е да го изгледате Арсенал 90 мин.

До сите погоре што драпаат муда за други тимови и играчи, пожелно е да го изгледате Арсенал 90 мин.
моментално нека го гледаат првите 45 мин,наредните 45 не е пожелно за гледање :(

Како изигра Хенри Лансбари?ако го продадат него ке ги стрелам цело раководство на тимот

Шо толку за играчов не разбирам !? Ако си замине, еден помалку... Искрено, не ми значи многу мене, макар бил и од нашата школа...
--- надополнето: Aug 8, 2011 1:35 AM ---
УФ УФ УФ УФ УФ какво голманче зеле Манчестер мммммм
Да видат што значит Свирач меѓу стативи, да ти ги решават најбитните утакмици

За Јунајтед не е проблем голманот.. И 3-0 да губеа, море и 4-0, ќе ја свртеа во 3-4 или 4-5... Сигурен сум !!! И ова година, Јунајтед е зрел за пресврти, исто како лани... Типувајте на Јунајтед-ова 2ота титула или на Ливерпуолова 19та титула... Оваа година, ова дерби ќе добие епитет на најголемо Англиско дерби, опрадвано....

Шо толку за играчов не разбирам !? Ако си замине, еден помалку... Искрено, не ми значи многу мене, макар бил и од нашата школа...
--- надополнето: Aug 8, 2011 1:35 AM ---

За Јунајтед не е проблем голманот.. И 3-0 да губеа, море и 4-0, ќе ја свртеа во 3-4 или 4-5... Сигурен сум !!! И ова година, Јунајтед е зрел за пресврти, исто како лани... Типувајте на Јунајтед-ова 2ота титула или на Ливерпуолова 19та титула... Оваа година, ова дерби ќе добие епитет на најголемо Англиско дерби, опрадвано....
Ти ова сериозно го мислиш?

Ти ова сериозно го мислиш?

Истото го мислам и ја. ;)
Нас не не ставај во овој шешир зошто прати ги,уште сезона не почнала имаме 234532 повреди. ;) А камоли проблемот да беше само до повредите ;)

Уште 5 дена и почнуваат нервозите,радувањата..... и уште што не :)

мислиш ливерпул за инает на јунајтед ќе стане шампион годинава - не оди тоа така, далеку се они од титула исто колку што сме и ние

David Ornstein -ретвитувано од ганерблог- Can confirm Oxlade-Chamberlain is having medical at Arsenal right now. Deal to be completed later today or tomorrow. Long-term contract

мислиш ливерпул за инает на јунајтед ќе стане шампион годинава - не оди тоа така, далеку се они од титула исто колку што сме и ние
Јас би рекол и дека они се многу подалеку и од нас :)

"Players are out but they're just minor knocks. I hope all the key players will be fit for Newcastle."

И сакам да донесе искусен играч,доста ги имаме овие од градинката. Го поштувам начинот на кој работи Венгер со младите таленти,но човече немаш титула 7 години. Донеси двајца искусни играчи освој нешто,па тогаш продолжи со својата игра со млади играчи полека да вклучуваш во тимот.
Изјави Венгер дека ке купуваат уште на маркетот,само ме плаши да не се однесуваше тоа само за Чемрелјен.
Дефанзивец стари дефанзивец.Гибс не ми е сигурен ни малку како прво тимец,Траоре уште толку. Дај боже да се покаже одлично Гибс. Ако си заминат Цеск и Насри отидовме у пм. Јас сум повеќе да го задржи Насри. Цеск премногу е повреден и ми делува како да не дава 100 посто од себе.

Дали тој Чемберлејн е искусен класичен централен дефанзивец?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom