Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
денеска играа бирмингем во поставата не беа Скот Дан и Роџер Џонсон,некои нови стопери имаа,а Арсенал беше поврзуван и со двајцата

ако никој не забележа денеска играме против Бенфика од 20 и 45 :sneaky:
еве кој ги земал за во Португалија
Arsenal squad (in alphabetical order):
Arshavin
Chamakh
Djourou
Fabianski
Frimpong
Jenkinson
Miyaichi
Traore
Miquel
Ramsey
Rosicky
Sagna
Song
Szczesny
Van Persie
Vermaelen
Gervinho
Squillaci
Lansbury

денеска играа бирмингем во поставата не беа Скот Дан и Роџер Џонсон,некои нови стопери имаа,а Арсенал беше поврзуван и со двајцата

ако никој не забележа денеска играме против Бенфика од 20 и 45 :sneaky:
еве кој ги земал за во Португалија
Arsenal squad (in alphabetical order):
Arshavin
Chamakh
Djourou
Fabianski
Frimpong
Jenkinson
Miyaichi
Traore
Miquel
Ramsey
Rosicky
Sagna
Song
Szczesny
Van Persie
Vermaelen
Gervinho
Squillaci
Lansbury

:pos::pos:

Штета,нема да ја гледам..Ќе мора да излагам :P

Ај на здравје отиде и РВП,да и ебам матер у копилињата така ли се стартува.
Ако играме и без него да умре тај шо му отиде на нога,а ние ке се бореме за 5то место гледам

Интересно прво полувреме и заслужено водство....Гибс одличен по левата страна одлична асистенција до РвП. Иначе овие Бенфика курвичињава ептен мотивирани, ко финале лига шампиони да се игра, опасен старт врз нашата гол машина....Требаше одма да му даде црвен на копилето, ебате шупакот на пријателска таков груб старт, намерен или ненамерен сеедно, сепак малце памет у глаа треба да се има....Најубаво ќе биде второ полувреме да го почне Шамак, дека не знам дали без последици ќе помине РвП. На крајот ќе паднеше и тепачка, што е и нормално беше накурчен РвП ќе му скршеше зглоб мрсулот од Бенфика....Сонг ептен слаб прво, со исклучок на неколку фантастични пасови и чиста шанса на РвП, што за жал не ја реализира за неколку милиметри....Се на се ок сме......

Nikad odbranava nema da se popavi, NIKAD!
--- надополнето: Aug 6, 2011 8:12 PM ---
vaka ni udineze nema da go pomineme.

Ај да го земеме Снајдер, онака. Само да ни изведува слободни, иначе втор состав ќе си биде. Оти не ни се поклопува со нашата брилијантна игра.

Смешки второ полувреме, но кога ќе видиш кои беа измените второ и се очекуваше....Баш убаво што изгубивме,па се надевам ќе се забрза малце процесов да се купи дефанзивец, дека со инвалидов Скилачи не ја бива.....А и овој Џенкинсон ич не ми прави мерак искрено.....
Ебате пријателската, срамота, молете се да не е сериозно повреден Перси дека сме наебале....Шамак дечково се губи ептен, лоши пасови еден тон, никако да се најде во тимов...Жервињо имаше одлични продори прво полувреме ,второ малце го снема.....
Уште не ми е јасно како може Скилачи да биде дел од тимов, срамота, дечкото е успорена снимка......
Ах нервози еј, само да не е сериоазна повредата на РвП......

Ај поразот како пораз ништо значаен ама играта е катастрофа... Ремзи ќе го заменел Фабрегас викате а?
Без Фабрегас, Насри, РВП, Венгер, Кошчиелни а можно и Вилшир сме го наебале против Удинезе колку и да сме ние фаворити...

Смешки второ полувреме, но кога ќе видиш кои беа измените второ и се очекуваше....Баш убаво што изгубивме,па се надевам ќе се забрза малце процесов да се купи дефанзивец, дека со инвалидов Скилачи не ја бива.....А и овој Џенкинсон ич не ми прави мерак искрено.....
Ебате пријателската, срамота, молете се да не е сериозно повреден Перси дека сме наебале....Шамак дечково се губи ептен, лоши пасови еден тон, никако да се најде во тимов...Жервињо имаше одлични продори прво полувреме ,второ малце го снема.....
Уште не ми е јасно како може Скилачи да биде дел од тимов, срамота, дечкото е успорена снимка......
Ах нервози еј, само да не е сериоазна повредата на РвП......
Ништо не правиме со еврејскава управа, колку се само скржави, 12 милиони за Самба не се многу. Самба може да се снајде и како централен дефанзивец и како деструктивец на средина.
--- надополнето: Aug 6, 2011 10:29 PM ---
Инаку Ван Перси повреден да не е случајно?

Молете се повредата на Ван Перси да не е долга... Ако е една од оние, неговите, наебавме...

Едит: Да, Ван Перси е повреден и не се знае колку ќе отсустува

Второ полувреме не гледав. Според хајлајтсот не направиле ниту една шанса. Толку ли биле отепани? :/

Стварно ми е више преку кур од овие повреди!
Стаклени нозе ли имаат?
Можам да се кладам дека не постое екипа на светот која има повеќе повредени играчи од Арсенал

Ова ми се свиѓа да сме за никаде на почеток. Минативе години се залетувавме на опчеток каде се газевме па на крај не снемуваше. Мислам дека подобро е од сега да се за никаде за да се освестат кои им се празнините и дека на крај ќе издржат....

Стварно ми е више преку кур од овие повреди!
Стаклени нозе ли имаат?
Можам да се кладам дека не постое екипа на светот која има повеќе повредени играчи од Арсенал
Многу чудна работа не знам што тим ќе беа, секоја сезона мора да имаме 4-5 првотимци со долги повреди..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom