- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.228
- Поени од реакции
- 28
Сигурно истиов пост ќе го напишеше пред неколку години кога го купивме Фабрегас?
Можеби младиов напаѓач е новиот Анри, можеби не е, млад е, евтин, што можеме да загубиме?
И преку таквото сте ми со критикување на Венгер.
Сакате титули по секоја цена? Навивајте за Манчестер и гледајте го најгрдиот фудбал. Или навивајте за Барса и дремете додека Алвеш, Валдес и Пике си подаваат пола саат.
Јас верувам дека Венгер ќе направи паметни и корисни трансфери летово и верувам дека ако немаме некоја посериозна повреда (ех што би било да не се повредеше Вермален), следната сезона ќе освоиме барем една титула.
Цццц неверојатно !! ПА арсенал се бетер од пике и валдес бе !! они пимплаат на 3-0 овие на 0-0 или на негативен пимплаат неможат да создадат шанса,нема кој да ги накани да шутнат !! Не ме смеј жити се Јунајтед не играл убав фудбал дечките какви акции праат едноставни и све свака част !! Али толку многу фанови ради еден глуп тренер нема да се откажат од АРСЕНАЛ он ке се откаже од тоа што го праи,пошто им текна на фановите од таму да го напраат правиот потег !!! Глеате колку толерираа колку ниско да паднеме за да се побунат !! Тоа е од верба кон А.В која ја изгубија дефинитивно 50 посто од фановите