Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Оф: Денес Јунјатед ја игра заостанатата утакмица... Со Блекупул гости... Веројатно ке оди на +5 од нас

мислам денеска дека ман утд ќе изваде еден нерешен резултат

Резервите победија 1-0 против Челзи денес. Гол на Вела од пенал. Според комнетари слаба игра од двете страни малку за нијанса подобри арсенал

Оф: Денес Јунјатед ја игра заостанатата утакмица... Со Блекупул гости... Веројатно ке оди на +5 од нас

Да но Јунајтед треба да игра со Челзи гости и дома, Ливерпул гости, Арсенал гости, Сити дома.
Ние само со Јунајтед дома и Ливерпул дома...

Но, очигледно забораваш дека нас проблемот не ни е со Нив... Нас проблемот ни е Евертон, Тотенхем, ВБА и сл тимови... Па мене повеќе ме плаши мечот со Евертон, одколку мечот со Јунајтед дома...

--- надополнето ---

Он топик : Вечер очекувам победа, и очекувам целосен извештај и головите, бидејќи нема да бидам во можност да го гледам... Вечер е еден ден, кој не треба да се заборави, па одиме да оддадеме една чест и да се помогне...

Со среќа ганери

Очекувам висока победа и со тоа нормално да идемо даље. :)

Шамах ке игра место РВП мислам,во едно интервју мислам дека Венгер кога збореше за РВП кажа дека е во одлична форма но дека мора да се ротира

Шамах ке игра место РВП мислам,во едно интервју мислам дека Венгер кога збореше за РВП кажа дека е во одлична форма но дека мора да се ротира
Друже,официјално е ова.:smir:

Друже,официјално е ова.:smir:

Добро е повеќе ми се свиѓа РВП во нападот
Не знаев дека е официјален зошто си пишал најверојатно овој состав ке биде
Како и да е сакам брз гол и сигурна победа!

Уф Ван Перси пак ако се повампири поарно да го предадат мечот, барем ќе изгубат 3-0 :pos:

Но, очигледно забораваш дека нас проблемот не ни е со Нив... Нас проблемот ни е Евертон, Тотенхем, ВБА и сл тимови... Па мене повеќе ме плаши мечот со Евертон, одколку мечот со Јунајтед дома...

--- надополнето ---

Он топик : Вечер очекувам победа, и очекувам целосен извештај и головите, бидејќи нема да бидам во можност да го гледам... Вечер е еден ден, кој не треба да се заборави, па одиме да оддадеме една чест и да се помогне...

Со среќа ганери

Тотенхем не го ставај во ранг на ВБА и Евертон пошто сезонава докажа дека е ранг над нив...
Со Тотенхем си имаме проблеми задњите 2-3 години и со Евертон исто... Новост од оваа сезона е што кикснавме два пати против нововлезени тимови како Њукасл и ВБА а се друго беше очекувано за мене освен тие 2 кикса...
Со тотнехем мечот нема да го коментирам пошто таму сами си се заебавме...

Како и да е Јунајтед има потежок распоред од нас бидејќи има многу тешки натпревари на гостински терен... ако ги издржи тие тогаш ќе биде шампион. Наше е само да не ги потценуваме малите тимови... + многу повеќе ќе се знае за нашата сезона после дво-мечот со Барса... ако останеме во ЛШ ќе биде стварно тешко да се натпреваруваме на сите 3 фронта ако испаднеме од нив очекувам со сите сили да идеме на ПЛ.

Каков пас од Вилшер до Цеск.. штета што овој утна.. ке беше гол ипол :) Уште малце.. и мора гол да падне..

Ајде бе у пм давајте гоол!!!

пс Манчестер губе 2-0

Денилсон аут Сонг ин,дрво!
Аршавин аут Насри ин
Бенднтер не е толку лош,добар пас до Ван Перси али пречка бе ејјјјј да тибам работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom