Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Среќна и од мене ганери. :)

--- надополнето ---

...и секако, нека му е среќен роденденот на Вилшер и нека го прослави со победа против Бирмингем :)

Среќна нова ганери,се надевам годинава ќе ни донесе некој трофеј (освен карлин купот) .
Салут

Среќна нова ганери и денес да ни тргне годинава со една слатка победа.....:se_ molam

среќна нова ...

Среќен 19ти роденден на вилшер. Да му покаже на црното невоспитано гомно Балотели шо е фудбал.

Дечки се надевам се освестивте за фудбал.

http://www.arsenal.com/match-menu/3283930/first-team/birmingham-city-v-arsenal?tab=preview

Еве го составот истиот против Челзи.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/-i-ll-only-buy-in-exceptional-circumstances-
Инаку ова ми изгледа како да го врти моабетот дека можеби ќе купи нешто. Се надевам ќе не израдуа иако познавајќи го многу тешко

Некако нешто фали во финалниот тач и штопот на топката во шеснаесетникот кај РвП.
Неколку меча, сеуште не се има вратено во таа форма што се бара од него...
Корисен е, игра, гол постигна... но не е тоа тоа , не е максимумот негов ова што го прикажува денеска.

Некако нешто фали во финалниот тач и штопот на топката во шеснаесетникот кај РвП.
Неколку меча, сеуште не се има вратено во таа форма што се бара од него...
Корисен е, игра, гол постигна... но не е тоа тоа , не е максимумот негов ова што го прикажува денеска.

Многу е нервозен, треба да се смири малку. Со постигнување на гол од игра мислам дека ќе се стабилизира и ќе влезе во добра серија.....

Ајде за арно за убоо ни тргна годинава, одлична игра и слатка победа :ojea::ojea:
Пофалба за одбраната денес беше речиси без грешка, овој тандем и не е толку лош. Браво и за Фабиански, доста сигурен имаше одлични одбрани и што посебно ми се допадна, прецизни додавања за контрите....
Денес везевме по теренот.....Ван Перси конечно наликува на оној стариот, опасен, само уште реализацијата малку му фали...
Насри :cuc::cuc::cuc:, само да го служи здравје годинава, дечкото е во неверојатна форма....
Ептен мераци почна годинава, само вака и да продолжи..... поздрав ганери......

Среќна Нова ганери!!!
добар старт на новата година, се надевам дека оваа година ќе ни се посреќи и ќе освоиме некој трофеј.
п.с. потврда за грешката на Венгер за минатиот натпревар (да излезевме со овој состав тогаш резултатот ќе беше поинаков).
И не држи објаснувањето дека играчите мора да ги ротира, па и ман. јун. колку што можев да видам играа и сега и на минатиот со истиот состав.
Мора секогаш да се игра со победничкиот состав

Едноставно имавме одличен состав на теренот, игравме феноменално, заслуживме уште некој погодок ама од 0-3 сум исто така презадоволен од овој меч.
Брилијантен старт на 2011 година!
Среќна нова топџии! Со среќа понатаму следните мечеви...

Срекна нова ганери!!!исто срекен роденден на вилшер
одличен натпревар се функционираше како што треба
мислам дека венгер го пронајде составот со кој треба скоро на секој натпревар да стартува(секако измени ако е потребно)
ајде во новата година и со титула поззз ганериии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom