Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imashe nekolku pati kade igrachite bea izrevoltirani, duri i vidno race krevaa oti ESR nazad vrakjashe topkata, nemashe nikakva progresija. Mlitav beshe i izgubi topkata nekolku pati. Mozhda e do neaktivnost ama mislam treba da se prodade dodeka drzhi cena.Мене ЕСР топ ми беше вчера, првиот гол он ја украде во опасна зона, вториот гол-автогол практично негова асистенција е. Имаше уште неколку битни одземени топки на средина на терен и плус во шеснаесетник една. Би го задржал него за ротација, има осет за фудбал и е огромен фан на клубот, плус Енглез (под претпоставка дека Нелсон, Нкетија и Ремсдејл ќе си одат). Веројатно е Вилшер 2, али ако успее да ја врати онаа форма пред 3 сезони кога даде 10 гола, дел влагајќи од клупа, ќе биде ко ново засилување.
Imashe nekolku pati kade igrachite bea izrevoltirani, duri i vidno race krevaa oti ESR nazad vrakjashe topkata, nemashe nikakva progresija. Mlitav beshe i izgubi topkata nekolku pati. Mozhda e do neaktivnost ama mislam treba da se prodade dodeka drzhi cena.
Брајтон немаа изгубено дома од августБрајтон е лош подолг период до крај ме плашат само дерби натпреварите зашто може овие сите да се мотивираат против нас колку и да играат тиња сезонава особено гостинските Јунајтед и кокошкиве.
То не го менвит фактот дека се лоши во последниов период 3 победи во 2024 све елита Шефилд,Форест и ПаласБрајтон немаа изгубено дома од август
Од сите овие насумлив ми е Осмен пред со пречестите повреди и ако се носи да се продаде Језус и тој е пресклон на повреди а зема преголема плата.Нико Вилијамс 50м со откупна кл. , Осимен 130м откупна кл и Зубименди 50-60м и еден штопер. Топ трансфер рок
Од сите овие насумлив ми е Осмен пред со пречестите повреди и ако се носи да се продаде Језус и тој е пресклон на повреди а зема преголема плата.