Imashe nekolku pati kade igrachite bea izrevoltirani, duri i vidno race krevaa oti ESR nazad vrakjashe topkata, nemashe nikakva progresija. Mlitav beshe i izgubi topkata nekolku pati. Mozhda e do neaktivnost ama mislam treba da se prodade dodeka drzhi cena.Мене ЕСР топ ми беше вчера, првиот гол он ја украде во опасна зона, вториот гол-автогол практично негова асистенција е. Имаше уште неколку битни одземени топки на средина на терен и плус во шеснаесетник една. Би го задржал него за ротација, има осет за фудбал и е огромен фан на клубот, плус Енглез (под претпоставка дека Нелсон, Нкетија и Ремсдејл ќе си одат). Веројатно е Вилшер 2, али ако успее да ја врати онаа форма пред 3 сезони кога даде 10 гола, дел влагајќи од клупа, ќе биде ко ново засилување.
Имаше една акција во второ каде што Тросард му беше скроз отворен лево, десно имаше опции исто така, овој ја пимплаше и му ја земаа.Imashe nekolku pati kade igrachite bea izrevoltirani, duri i vidno race krevaa oti ESR nazad vrakjashe topkata, nemashe nikakva progresija. Mlitav beshe i izgubi topkata nekolku pati. Mozhda e do neaktivnost ama mislam treba da se prodade dodeka drzhi cena.
Брајтон немаа изгубено дома од августБрајтон е лош подолг период до крај ме плашат само дерби натпреварите зашто може овие сите да се мотивираат против нас колку и да играат тиња сезонава особено гостинските Јунајтед и кокошкиве.
То не го менвит фактот дека се лоши во последниов период 3 победи во 2024 све елита Шефилд,Форест и ПаласБрајтон немаа изгубено дома од август
Од сите овие насумлив ми е Осмен пред со пречестите повреди и ако се носи да се продаде Језус и тој е пресклон на повреди а зема преголема плата.Нико Вилијамс 50м со откупна кл. , Осимен 130м откупна кл и Зубименди 50-60м и еден штопер. Топ трансфер рок
Од сите овие насумлив ми е Осмен пред со пречестите повреди и ако се носи да се продаде Језус и тој е пресклон на повреди а зема преголема плата.