Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.249
- Поени од реакции
- 14.599
а за шутот не зборам зошто го осетивме пред некое време коа ни ја опна за 4-4 од џенем во 90+..
Да имаше добар шут немаше тој да му биде единствен гол у Њукасл кариера

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а за шутот не зборам зошто го осетивме пред некое време коа ни ја опна за 4-4 од џенем во 90+..

Големо име од Германија ? Можно било да донесиме. Швајнштајгер ? Хммм, нема шанси, да не се лажиме !!
Попрво Нани би го зеле од Јунајтед. Сигурно Сер Алекс му има нешто ветено на Венгер, ако не сега за понатака. Не можи туку така да им го дадеме Робин.![]()

Да имаше добар шут немаше тој да му биде единствен гол у Њукасл кариера![]()

Швајни не е реален, така да овие другите најмногу сум за Кабаје, супер играч сличен на Артета само помлад, во средина игра и дефанзивно и офанзивно страшен тандем би биле позади со Артета но дали Венгер би тргнал по него не се знае ќе чекаме до крајот на трансвер периодот па да видиме што ке земе, јас сепак најмногу мислам тоа би бил некој анонимец или пак ќе се форсира Коклин повеќе оваа сезонаСе поврзуваме со Кабаје,Тиоте,Швајни и М'Вила... Уште од сега да си кажам дека навивам за Тиоте))

Кога веќе сите си кажувате омилени опции...иако е многу не реална таа да дојде кај нас...сепак фан сум на французинот - М`вила.
Колкумина биле проблематични во однесувањето...видете го Диаби има клипови од ко мал како се има тепано со соиграчите во репрезентација, РвП дрзок... едноставно кај нас СЕ СМИРУВААТ!
M'вила е ептен јак, дечкото оро, не знае да застане, едини проблем е што стварно незнам дали може да се уклопи во играта на Арсенал. Али дефинитивно ако дојде он, дефанзивно ќе бидеме појаки, али во секој случај ни треба и еден напаѓач, типа ФалкаоДрскоста не му е сменета се виде изјавата каква му беше. Инаку го немам многу гледано Мвила ама од тоа што сум го видел не ме импресионирал нешто многу што не значи дека нема да импресионира....
Јао колку го сакам него во Арсенал, а болното е што имаме пари да го купиме
Ларс игра во Леверкузен а брат му Свен игра во Дортмунд. Анри Лансбри замина во Нотинген Форест мислам дека е продаден за 1м доколку влезат во премиер лига +1м, ептен ми е криво за овој играч од 9 години е во Арсенал никогаш не доби шанса да се докаже еднаш играше против Кокошките постигна гол но тоа не беше доволно за да остане, нека му е со среќа во новиот тим па да го гледаме премиер лига одгодина. Глупаци како Денилсон се влечеа како црево на теренот 3-4 сезони во низа а овој не доби ни една шанса...Се си мислам дека некој бизнис ќе направиме со Дортмунд.
Или играч за пари, или трампа + пари.
Се шпекулира за Ларс Бендер.
Одеднаш на твитер се појавија шпекулации за Џеко!![]()