Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш нема да му посакам да скрши нога или слично. Но, за мене тој никогаш нема да биде легенда на клубот. Тоа за него ќе биде доволна казна. А, кога ќе се сетам дека го споредувавме со Беркамп. Ахххх...

Една сезона на највисоко ниво, една сезона полна со успеси на личен план, и една здрава година за него и веднаш си заминува. Ако се крстевме во него, оваа сезона, едно ќе ви кажам. Испадна поголем лицемер и од Насри. За мене, моментално е на прво место, бидејќи ова си има тежина дека беше капитен. А капитенската лента е светост. Но, можевме и без Анри, Пирес и Беркамп, кои беа ИКОНИ и се ИКОНИ на клубот. Ќе можеме и без едно ѓубре помалку.

ARSENAL IN MY(OUR) HEART(S) !!

lightshot.html
Одлична вест

9df40670491749f2a699e04.png

L’Equipe claims that Arsenal and Lyon have reached an agreement for Hugo Lloris. (talkSPORT)

e3dab1bb1c134e3fa507f25.png

Незнам колку е ова точно но сабајлево имаше и од жена му на Сања нешто во врска со ова

89517a404dd54dfeb41c1a7.png

Аууу, на твитер ептен се шушка за Лорис. Коа требаше Венгер не купи голман сеа. Али ок е, ќе има конкуренција. Уште еден бек ни треба и замена за Сонг. И то е то.

Аууу, на твитер ептен се шушка за Лорис. Коа требаше Венгер не купи голман сеа. Али ок е, ќе има конкуренција. Уште еден бек ни треба и замена за Сонг. И то е то.

Ако дојде најверојатно ќе дојде како замена. Секако Маноне и фабијански си одат така да мора да има еден за замена а најверојатно од младите некој како трет голман

Ако дојде најверојатно ќе дојде како замена. Секако Маноне и фабијански си одат така да мора да има еден за замена а најверојатно од младите некој како трет голман

Кој да дојде како замена, Љорис? Абе кај ти доага голман од негов калибар за на клупа да седи, оди бркај работа.

Кој да дојде како замена, Љорис? Абе кај ти доага голман од негов калибар за на клупа да седи, оди бркај работа.

Што го направи ти Лорис голманиште. Не дека е слаб далеко од тоа ама пак тешко дека ќе го седнат Шчежни на клупа. Малку ми е нелогичен потегот доколку е точно ова но не верувам дека и Шчежни би седел на клупа после повеќе од солидната сезона плус венгер не би го седнал во години кога се крши кариерата или ќе го биде или не. На крај ништо чудно да излезе дека нема ништо од тоа

Што го направи ти Лорис голманиште. Не дека е слаб далеко од тоа ама пак тешко дека ќе го седнат Шчежни на клупа. Малку ми е нелогичен потегот доколку е точно ова но не верувам дека и Шчежни би седел на клупа после повеќе од солидната сезона плус венгер не би го седнал во години кога се крши кариерата или ќе го биде или не. На крај ништо чудно да излезе дека нема ништо од тоа

Друже не велам ја дека Шчезни не го бива, него дека Љорис не доаѓа за на клупа да седи - Во тоа СУМ СИГУРЕН

Друже не велам ја дека Шчезни не го бива, него дека Љорис не доаѓа за на клупа да седи - Во тоа СУМ СИГУРЕН

Не биди сигурен во ништо, сепак се само моабети и како што кажав и мене ми е нелогично но се бива

e3dab1bb1c134e3fa507f25.png

Незнам колку е ова точно но сабајлево имаше и од жена му на Сања нешто во врска со ова

89517a404dd54dfeb41c1a7.png

Овој Љори,Џон Тери втор дел...
--- надополнето: 5 јули 2012 во 21:41 ---
Кога му истекува договорот на Сонг?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom