Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Никогаш нема да му посакам да скрши нога или слично. Но, за мене тој никогаш нема да биде легенда на клубот. Тоа за него ќе биде доволна казна. А, кога ќе се сетам дека го споредувавме со Беркамп. Ахххх...

Една сезона на највисоко ниво, една сезона полна со успеси на личен план, и една здрава година за него и веднаш си заминува. Ако се крстевме во него, оваа сезона, едно ќе ви кажам. Испадна поголем лицемер и од Насри. За мене, моментално е на прво место, бидејќи ова си има тежина дека беше капитен. А капитенската лента е светост. Но, можевме и без Анри, Пирес и Беркамп, кои беа ИКОНИ и се ИКОНИ на клубот. Ќе можеме и без едно ѓубре помалку.

ARSENAL IN MY(OUR) HEART(S) !!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
L’Equipe claims that Arsenal and Lyon have reached an agreement for Hugo Lloris. (talkSPORT)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846

Незнам колку е ова точно но сабајлево имаше и од жена му на Сања нешто во врска со ова

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Аууу, на твитер ептен се шушка за Лорис. Коа требаше Венгер не купи голман сеа. Али ок е, ќе има конкуренција. Уште еден бек ни треба и замена за Сонг. И то е то.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Аууу, на твитер ептен се шушка за Лорис. Коа требаше Венгер не купи голман сеа. Али ок е, ќе има конкуренција. Уште еден бек ни треба и замена за Сонг. И то е то.
Ако дојде најверојатно ќе дојде како замена. Секако Маноне и фабијански си одат така да мора да има еден за замена а најверојатно од младите некој како трет голман

D

D_NazGUL

Гостин
Ако дојде најверојатно ќе дојде како замена. Секако Маноне и фабијански си одат така да мора да има еден за замена а најверојатно од младите некој како трет голман
Кој да дојде како замена, Љорис? Абе кај ти доага голман од негов калибар за на клупа да седи, оди бркај работа.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Кој да дојде како замена, Љорис? Абе кај ти доага голман од негов калибар за на клупа да седи, оди бркај работа.
Што го направи ти Лорис голманиште. Не дека е слаб далеко од тоа ама пак тешко дека ќе го седнат Шчежни на клупа. Малку ми е нелогичен потегот доколку е точно ова но не верувам дека и Шчежни би седел на клупа после повеќе од солидната сезона плус венгер не би го седнал во години кога се крши кариерата или ќе го биде или не. На крај ништо чудно да излезе дека нема ништо од тоа

D

D_NazGUL

Гостин
Што го направи ти Лорис голманиште. Не дека е слаб далеко од тоа ама пак тешко дека ќе го седнат Шчежни на клупа. Малку ми е нелогичен потегот доколку е точно ова но не верувам дека и Шчежни би седел на клупа после повеќе од солидната сезона плус венгер не би го седнал во години кога се крши кариерата или ќе го биде или не. На крај ништо чудно да излезе дека нема ништо од тоа
Друже не велам ја дека Шчезни не го бива, него дека Љорис не доаѓа за на клупа да седи - Во тоа СУМ СИГУРЕН

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Друже не велам ја дека Шчезни не го бива, него дека Љорис не доаѓа за на клупа да седи - Во тоа СУМ СИГУРЕН
Не биди сигурен во ништо, сепак се само моабети и како што кажав и мене ми е нелогично но се бива

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220

Незнам колку е ова точно но сабајлево имаше и од жена му на Сања нешто во врска со ова

Овој Љори,Џон Тери втор дел...
--- надополнето: 5 јули 2012 во 21:41 ---
Кога му истекува договорот на Сонг?

Kajgana Shop

На врв Bottom