Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мххх, АртетКА... Мераци :))

Едит: Ајде Подолски и Пер, да си дојдат дома, конечно.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Sao Paulo je objavio da je Arsenal zadivljen formom Denilsona na pozajmici u ovom Brazilskom klubu i da Arsenal zeli Denilsona nazad na Emiratesu,ali Sao Paulo se nada da ce uspjeti zadrzati Denilsona na pozajmici jos 6 mjeseci ili godinu dana...
Јас велам сега е мигот...се ЗЕМА М`вила или се враќа Дени?
Искрено кога дојде го обожавав играчов... а и изгор скуп беше за копиљ од 17/8 години.. по 2/3 квалитетни години западна у пропаст! :/
Почетокот во С.Паоло го следев на Јутуб имаше клипови од секој меч само негови потези... се што беше клипот ...10 минути - фати топка на средина подај ја на првиот до тебе.
Тоа што му фалеше, иновативност и прецизни пасеви НАПРЕД кон офанзивата на половината... сеуште и таму му фалеше.
Дека е корпулентен па со одбранбената игра ќе се вади... не е, дека е висок па ќе рипа ќе ги спречува во дефанзива повторно на височина... ни тоа не е.
Не ми е јасно што е таа одлична форма :/

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Си ме тицал!
Само штом сакав да ја споделам оваа ОДЛИЧНА вест... конечно дечкото доби дозвола!
Ваков финиш имаат ретко колку напаѓачи во светов ( или пак само пре лесно излгеда против тие афричко-амерички репрезентации кога стрела секој меч)
А воедно дали помните дека Велингтон е можно да добие дозвола исто така..

Рвп
Жиру
Шамак
Парк
Аршавин
Подолски
Волкот
Окс
Мијачи
Кембл
Вела
Волчко
Велингтон
Афобе
Бендтнер

Тука се и тие што ќе заминат, но сепак...ваков список а сите се сеуште наши играчи... Вау!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Рвп - Топ
Жиру - Топ
Шамак - Чао
Парк - Чао
Аршавин - Чао
Подолски - Топ
Волкот - Топ
Окс - Топ
Мијачи - Позајмица у ПЛ
Кембл - Позајмица у ПЛ
Вела - Чао
Волчко - ај уше еднаш стаи го
Велингтон - Позајмица у ПЛ
Афобе - Позајмица у ПЛ
Бендтнер - Чао

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Си ме тицал!
Само штом сакав да ја споделам оваа ОДЛИЧНА вест... конечно дечкото доби дозвола!
Ваков финиш имаат ретко колку напаѓачи во светов ( или пак само пре лесно излгеда против тие афричко-амерички репрезентации кога стрела секој меч)
А воедно дали помните дека Велингтон е можно да добие дозвола исто така..

Рвп
Жиру
Шамак
Парк
Аршавин
Подолски
Волкот
Окс
Мијачи
Кембл
Вела
Волчко
Велингтон
Афобе
Бендтнер

Тука се и тие што ќе заминат, но сепак...ваков список а сите се сеуште наши играчи... Вау!
Дај да го врземе Арсенал со Вардар да позајми некој играч да ги поминеме Бате. Ќе им дадеме дозвола одма, 24/7 сме ние! :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenal.com/news/news-archive/park-selected-in-south-korean-olympic-squad
Иако кај голем број на фанови не доби признание доволно... дечкото е одличен фудбалер а овој потег на неговата репрезентација малку од малку го докажува тоа.
Во секој случај, се најубаво за него и му посакувам успешен настап и нека не се брза не е потребен во тимот со 15 шпиц играчи на почетокот :))

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Го чекам денот кога Иван Газидис ќе си даде оставка,а Усманов ќе има поголем дел од акциите отколку Кроенке.

Молете се ганери ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom