Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да има поубо да си укрцаме денес 3 бода па утре да ги кесиме водечките. Гледам тешки утакмици имат, Сити со Ливерпул и Јунајтед нагости кај Њукасл. Ми мириса дека ова коло ке скиниме уште некој бод од разликата. Ајде ганери дајте ни уште еден поклон за Нова Година :drk:

Fulham XI v Arsenal: Stockdale, Kelly, Hangeland, Senderos, JA Riise, Sidwell, Bryan Ruiz, Murphy, Dempsey, Zamora, Dembele

Miquel, Rosicky, Benayoun and Chamakh all start against Fulham.

--- надополнето: 2 јануари 2012 во 17:41 ---
Ќе биде ептен тешко :/

Абе не кобете ,дава Шамак сега голче оваа година да му тргне .....Доста беше веќе тој пост, ајмоооо тепаме...

сепак стартува РвП и Жервињо...:)))
#AFC V #FFC: Robin van Persie starts at Craven Cottage. Coquelin comes in at left back, while Gervinho also plays before he goes to ACN.

Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Coquelin, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Squillaci, Miquel, Rosicky, Benayoun, Arshavin, Chamakh.

За малку!
Ајде сега не смееме да го загубиме ова четврто место, одиме на чиста победа !!!
Без најдобрите напаѓачи и со делумно заздравен Диуф .. па и Етуу незнам дали ќе им настапува ... се надевам дека ќе видиме погодоци и ниеден примен

целиот тим..:
Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Coquelin, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Squillaci, Miquel, Rosicky, Benayoun, Arshavin, Chamakh.

Незнам,но мислам дека требаше Бенајун да почне на местото на Тео или Арон.Треба да се ротира,гарант во второ полувреме ќе паднат...па ако до полувреме немаме 2 гола разлика...можно е да го јадеме...
Исто така и Росицки можеше да се вметне во тимот.
Се надевам оти нема да се повредат...

Чудно РВП што доби прва постава. Три утакмици по ред, некако многу ми делуваат за него.

Gervinho is wearing track suit bottoms whilst the rest of the outfield players wear shorts. Late change to starting line up?

Сигурно чим Венгер го стартува денеска РВП сигурно е доволно спремен и без проблем ќе може да ја одигра оваа тешка утакмица, доста битни би биле овие 3 бода така да одиме на победа,

Чудно РВП што доби прва постава. Три утакмици по ред, некако многу ми делуваат за него.

Gervinho is wearing track suit bottoms whilst the rest of the outfield players wear shorts. Late change to starting line up?

hahaha 3 po red?!
Cela sezona ja igra prva postava do 90 min brat!

100% е на јака дрога :ROFLMAO: , една година без повреда РВП???! :eek:
Само допинг да ен му напраат :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom