Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Освен шпекулациите за Анри, ништо поконкретно. И чат пат и за Подолски.

На Меси гарантирам најдобро ќе му стои.. :) Аман со муабетов. :icon_lol:

здраво бандо !!!

прекрасен декемвриски ден , одлично расположување и најбитното тука сме !!!

денес и во сабота мечеви - затоа го сакам англискиот фудбал - нема паузи , нема одмори - фановите се најбитните , за време на празници се расположени за своите пулени :P еве мотив + оти ЕПЛ е подобра од примера :P

славјето започнува

форза Арсенал !!!

Ајмо дечки денес идеме на победа која ќе не однесе на 4 то место....Сезонава до сега е лудница, се може да се случи....Кога ќе ми текне како почна ;) .Јас сеуште се надевам дека имаме шанса за титула ,посебно ако по некоја случајност се врати легендава во тимот ....

Arsenal: Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Miquel, Coquelin, Ramsey, Arshavin, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.

Ги одмара Тео и Ремзи, по мене правилно со Росицки, Бенајун, Артета и Сонг нема топка да пипнат овие ама ќе видиме

Се друго освен 3 бода би било разочарување и нека даде РВП хет трик :D

Добро бе,кај е Волкот???Ни на клупа го нема ???

Волкот се имал испијането за Божиќ, сеа под казна бил :D. Денес составот некако страотен ми изгледа, не признавам резултат под 3-0. Одиме денес на искуство со Артета, Бенајун, Росицки. РВП денес очекувам да го стикни Ширер.
П.С. Достате веќе со свршвањето по Анри. Му помина времето него во Арсенал, и јас би сакал да дојди на некој месец, не дека би бил некое засилување туку би бил пред се една огромна мотивација за нашите млади таленти да се покажат во најдобро светло пред најдобриот играч на Арсенал на сите времиње.

Гервињо лелеј само ако промашеше РВП беше слободен за додавање :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom