Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Венгер треба 2-3 шамара да му врзе на Сонг, да му дојде памет у тоа црпката празна, научил пета на тренинг и сега по 50 пети пробува на натпревар.

Така ни треба нека се позаебаваат уште малце па ќе примат уште еден

Арсенал не е Арсенал ако не прима глуп гол иако ја има топката во посед 80 посто.

Ван Перси е под притисок од рекордот почна и по малце себично да игра пр. коа беше слободниот удар можеше да проигра со сонг и ке беше 2-0 а не сеа 1-1:(

Како сте примиле гол бе од овие пацериве? Со 9тина во одбрана играат(n)

Како сте примиле гол бе од овие пацериве? Со 9тина во одбрана играат(n)
Само еден шут имаат на гол :/
Иначе го мрзев до сеа Шамак дека не се залагаше доволно,али сеа коа го видов дека нејке да искочи за да го закрпат :cuc:

Ќе не здоболат убаво овие 2 изгубени бода, дома од вулс, хенес племе да ти ебем.

Секогаш е вака, а имаме шанса за нешто, во овој случај 4 место да го фаниме, вакви грешки се прават.

Камо да немаше црвен, подобро ќе беше....За овие два бода може да жалиме......Какви не шанси имавме..ах бреее не ми се коментира......нервоза

Бомби полека бе, цело коло киксна, шо паничите. Тука сме, QPR ќе го јади за сите. 7+. Само опуштено.

Бомби полека бе, цело коло киксна, шо паничите. Тука сме, QPR ќе го јади за сите. 7+. Само опуштено.
Коа кикснува цело коло, тогаш паметните треба да користат...знаеш???

Ми земаа пари овие ботови, па од цело коло само Утд и Арсенал го играв...цццццццц!!!!!!!!!

Коа кикснува цело коло, тогаш паметните треба да користат...знаеш???

Ми земаа пари овие ботови, па од цело коло само Утд и Арсенал го играв...цццццццц!!!!!!!!!

Е јбг треба и кладилниците да живат и тие се луѓе :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom