Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Се препотив на шансата што ја имаше овој тинејџерот на Евертон.

Го имав Арсенал 1 на две ливчиња. :ROFLMAO:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
1-0 to the Arsenal. И тоа на 125-годишнината. Каков гол на мајсторот.

Иначе мислам дека на Вермален ништо не му е, повеќе од претпазливост го извадија.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
Каков гол на мајсторот , БРАВО !
Иначе да,Вермален аут.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Вауууууу, дечкииииииииии......Не го гледав натрпеваров али по некоја случајност точно за голот пуштив стримче на кратко на телефон и оп Сонг асистенција лудило, РвП гол :drk:......Секоја чест.....Ако може некоја информација што се десило со Верма.....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Голов сличен како онај против Чарлтон, чинам пред 3-4 можи и 5 години. :))))) Браво, мајсторе !!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139
Е баш овај, али овај каде каде е поефективен. :))
затоа што ја искина мрежата ,затоа е поефективен :D
Иначе кога би рангирал тоБ голови од РвП ,денешниов би го ставил на 2ро место вендаш зад овај со Чарлтон.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
затоа што ја искина мрежата ,затоа е поефективен :D
Иначе кога би рангирал тоБ голови од РвП ,денешниов би го ставил на 2ро место вендаш зад овај со Чарлтон.
И јас исто ! :)))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Во најмала рака се изедначени. При тој гол РВП одеше накај топката затоа има таква сила и изгледа ефективно и воедно и е, самиот РВП изјави дека тој бил неговиот најдобар гол, меѓутоа овој за мене е можеби за нијанса потежок пошто топката доаѓа дијагонално и бега од него :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Во најмала рака се изедначени. При тој гол РВП одеше накај топката затоа има таква сила и изгледа ефективно и воедно и е, самиот РВП изјави дека тој бил неговиот најдобар гол, меѓутоа овој за мене е можеби за нијанса потежок пошто топката доаѓа дијагонално и бега од него :)
Ала Марко Ван Бастен !

Kajgana Shop

На врв Bottom