Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова го помислив у прв момент кога ја видов снимката ама после си викам не е можно да е така од толку мало превиткување, кога еве сеа што читам:

French TV channel Canal+ are reporting that Bacary Sagna's injury appears to be an ankle fracture. No confirmation yet.

Ја удри ногата на крај во рекламите од страна, мислам дека тогаш ја скрши. Се гледа на клипов на успорено како ја мава ногата.

Ја удри ногата на крај во рекламите од страна, мислам дека тогаш ја скрши. Се гледа на клипов на успорено како ја мава ногата.
Да, ептен ја бапна од тоа рекламите.....Но сепак, после мајагери и невнимателна игра на на овој екото......

Ху да фак ар ју.......http://www.skysports.com/story/0,,11670_7219509,00.html
Комедии........

Жената на Росицки го загубила своето бебе :(

:(:(:( Што се ќе се исподеси до крајов на сезонава........

Многу очаен почеток на Арсенал, капак на се и повредите и сега ова со бебето на Росицки :(. Томас сега сигурно нема да игра во најдобра форма. Незнам како ќе издржиме до крај ако вака продолжи работава :cenzura:

Многу очаен почеток на Арсенал, капак на се и повредите и сега ова со бебето на Росицки :(. Томас сега сигурно нема да игра во најдобра форма. Незнам како ќе издржиме до крај ако вака продолжи работава :cenzura:
Тој воопшто не играше, но со оглед на Ремзи каков ЏГАН е во задниве мечеви, со повредиве...лично се надевав на негова акомодација повторно... а не со она еврејсконо гадно створење но сепак... изгледа по ова не ќе го видиме веќе ни Томас во тимот Воопшто следниве неколку меча... сигурно ќе му дадат одмор поради ваков психички пад... жал ми е за него за жена му ... и за цел тим ( поради повредите за нив )

Послаб Арсенал немало у последни 15 години!

Vakov start da mu se desese na Real, sega ce imase temelna reforma od nosac na sisinja do sportski direktor, ce se operea gomnata pa da si prodolzime so cisto lice.
Za mene venger e kriv! So remzi moze samo da se borime za poraz so eden gol razlika.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom