Фан Клуб: Арсенал

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ова го помислив у прв момент кога ја видов снимката ама после си викам не е можно да е така од толку мало превиткување, кога еве сеа што читам:

French TV channel Canal+ are reporting that Bacary Sagna's injury appears to be an ankle fracture. No confirmation yet.
Ја удри ногата на крај во рекламите од страна, мислам дека тогаш ја скрши. Се гледа на клипов на успорено како ја мава ногата.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ја удри ногата на крај во рекламите од страна, мислам дека тогаш ја скрши. Се гледа на клипов на успорено како ја мава ногата.
Да, ептен ја бапна од тоа рекламите.....Но сепак, после мајагери и невнимателна игра на на овој екото......

Ху да фак ар ју.......http://www.skysports.com/story/0,,11670_7219509,00.html
Комедии........

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.538
Поени од реакции
87.693
Жената на Росицки го загубила своето бебе :(

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
:(:(:( Што се ќе се исподеси до крајов на сезонава........

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.538
Поени од реакции
87.693
Многу очаен почеток на Арсенал, капак на се и повредите и сега ова со бебето на Росицки :(. Томас сега сигурно нема да игра во најдобра форма. Незнам како ќе издржиме до крај ако вака продолжи работава :cenzura:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Многу очаен почеток на Арсенал, капак на се и повредите и сега ова со бебето на Росицки :(. Томас сега сигурно нема да игра во најдобра форма. Незнам како ќе издржиме до крај ако вака продолжи работава :cenzura:
Тој воопшто не играше, но со оглед на Ремзи каков ЏГАН е во задниве мечеви, со повредиве...лично се надевав на негова акомодација повторно... а не со она еврејсконо гадно створење но сепак... изгледа по ова не ќе го видиме веќе ни Томас во тимот Воопшто следниве неколку меча... сигурно ќе му дадат одмор поради ваков психички пад... жал ми е за него за жена му ... и за цел тим ( поради повредите за нив )

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Послаб Арсенал немало у последни 15 години!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Vakov start da mu se desese na Real, sega ce imase temelna reforma od nosac na sisinja do sportski direktor, ce se operea gomnata pa da si prodolzime so cisto lice.
Za mene venger e kriv! So remzi moze samo da se borime za poraz so eden gol razlika.

Kajgana Shop

На врв Bottom