Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нешо шо немаше во хајлајтсот :
"Ѕверот" Арон :D (озбилно ако продолжи со вакви игри ќе мора да оди на позајмица)
http://arsenalist.com/video/?id=xl0klg

и Чамак :pos:
http://arsenalist.com/video/?id=xl0tmv

Remzi i na pocetokot promasi 100 postotna sansa, ja stvarno neznam kako zasluzuva da igra prva poostava.

Za Chamak neznam so da kazam, epten e glup kako vo igra taka i so odnesuvanje. Ovoj i zenska nemoze da smuva pri tolku slava! :)

11092011959.jpg

Да се пофалам, денес ги земав :)

Не ја гледам само хајлајтс и видов нафрлање од Гибс и погодување Шамак како што треба. Тој човек е дупка али за тоа го бива. Сега јест голманот ја одбрани али почесто ако има такви ситуации сигурно ќе погодува почесто.

Аршавин на позајмица во Хадерсфилд.. Ако се докажи ќе си го земиме назад, ако не ќе им го оставиме поклон и ќе им дадеме 1.000.000 фунти, годишно за трошоци !! :)

Не ја гледам само хајлајтс и видов нафрлање од Гибс и погодување Шамак како што треба. Тој човек е дупка али за тоа го бива. Сега јест голманот ја одбрани али почесто ако има такви ситуации сигурно ќе погодува почесто.
Тоа е токму неговата најголема сила, но како кога Гибз е МОЌЕН за нафрлување... што погодува едно од 10, Волчко по земја ќе асистира 9/10 , но не дај боже да треба висока... ќе го префрли голот, корнер знаменцето... па можеби и некој ред од публиката.... Сања е во ред единствено... Затоа сакам да го видам Сантос! Во него верувам.

Охооо глеам док бев отсутен Арсенал тепале један на нуља а! Како се покажаа новиве пациенти, Пер, Артета, Израелецон а? Играше ли кореецот живти се?

Охооо глеам док бев отсутен Арсенал тепале један на нуља а! Како се покажаа новиве пациенти, Пер, Артета, Израелецон а? Играше ли кореецот живти се?
Артета - ОДЛИЧНО ДЕБИ!
Пер М. - беше во ред...солидно се поставува во наши напади за нивни контри секогаш е спремен... но по малку знаеше и да потфрли зашто 2 пати му побегна за малку нивни играч.
Израелецот? Тоа грдото суштество? - Нај лошо нешто што влегло на теренот со дресот на Арсенал на него по прекрасните мечеви на Алиадиер пред неколку сезони! Па види колку бил добар...тој кога влезе нашата игра се претвори во губење на секоја 2ра топка.
Кореецот нажалост... не, не влезе.
Но следен меч Сантос прва го очекувам , двајца шпицови и Парк достојна замена да биде.

Мене Кошиелни ми се бендиса многу како изигра еве и едно клипче

еве и од Артета

Израелецот? Тоа грдото суштество? - Нај лошо нешто што влегло на теренот со дресот на Арсенал на него по прекрасните мечеви на

Нека му покажат одма празен плац негде у Лондон, нешо кеша и одма нека отвара златара или још боље банка, јер очигледно веќе за нишо друго не го бива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom