Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Какво дрво е овој Бенајун, тоа е нешто невидено. Јас би изиграл подобро од него.

Среќа е само на позајмица, треба да се става во игра само ако ептен нема никој друг да покрие позиција.

добро е барем победија. И тоа беше тесно на крајот.

Чиста среќа имавме само денеска, ич не сум задоволен од играта....
Али ајде со Жервињо ќе бидеме поопасни....Ремзи, Гибс, Арша( да случајно гол даде) ептен слаби....Мора да се мења тактика нешто ,вака не ја бива.....

pobedivm ama ic ne sum zadovolen. arsavin mrza ko i uvek, remzi neznam kako zasluzuva mesto vo prv tim - valjda sestramu e ljubovnicata na venger, mertezaker ic ne me impresionira, vanpersi nikako da pogodi, chamak podobro da go prodadese poso zaglupuva kako bendtner, scezni odlicen kako i sekogas, benajun samo produzi po stapkite na arshavin.

Prosecen premier klub stanavme, da ne bese greskata na golmanot nemase ni da postignat gol. Cista sreca sto ne primivme gol vo 90+.

Добро е што победивме,ми се свиѓа што победуваме дури и кога сме очајни :) Уствари ова е прв пат дее :)
Ајде само вака нека се продолжи нормално со подобра,мноогу подобра игра ;)

Очајна игра но сепак победа тоа ми се допаѓа највеке задоволен од мерцезакер и од артета гибс не заслужува да игра прв тим сантос 10 пати подобар ке биде и мислам коа ке се врати гервињо ке биде болје напред ганери

Комедии живи беше со капитенската лента денес, збунка права беше Шамак, па на крај и капитен стана....Хахаха.....
Кога гледам што прават овие Манчестер, а ние како игравме денес страв ме фаќа....Мора да менува нешто Венгер, најголема желба ми е да видам двајца напаѓачи во формација, али ќе си посонувам уште некое време изгледа....

Шо плачете бе важно тепавме.Кога победува Манчестер со глупава игра и гол во 90+ за 1-0 сите викаат шампионски менталитет имале.На крајот најважни се 3те поени.

Дајте Хајлајтс да видам што се случувало, не го глеав второто полувреме.
Чамак капитен станал? :pos:
Си мислев денес дека тапа ќе играме и според вашите коментари изгледа така било.

Шо плачете бе важно тепавме.Кога победува Манчестер со глупава игра и гол во 90+ за 1-0 сите викаат шампионски менталитет имале.На крајот најважни се 3те поени.
Абе никој не плаче друже, само реално се гледа на работите....Сепак знаеш денес против кој тим игравме на домашен терен......Супер за бодовиве, тоа никој не го спори.....

го примети ли некој моментот кога му ја вратија топката на Војчех,и наместо одма да ја шутне он со една добра финта го исфрли играчот што беше пред него, мене срцево ќе ми застанеше тогаш, ама се гледа дека ќе биде легенда од голман, полн е со самодоверба, тоа најмногу ми се допаѓа

го примети ли некој моментот кога му ја вратија топката на Војчех,и наместо одма да ја шутне он со една добра финта го исфрли играчот што беше пред него, мене срцево ќе ми застанеше тогаш, ама се гледа дека ќе биде легенда од голман, полн е со самодоверба, тоа најмногу ми се допаѓа
Коментарот на тој потег ми беше... :O...... РОНАЛДИЊО! :pos:

Јас денес не сум од ништо задоволен пак... Се надевам дека против Дортмунд ќе покажеме кој сме.. Предвидувам победа со 3 до 4 гола разлика, за Нас ! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom